Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért néznek le emiatt?

Miért néznek le emiatt?

Figyelt kérdés
Szőke lány vagyok[festett], van műkörmöm, járok szoliba, és mindig kivagyok eléggé erőteljesen sminkelve, márkás cuccokban járok, és csinos is vagyok, bár ezt csak a visszajelzésekből gondolom, mindeközben pedig a város legjobb gimijébe járok. Mégis sokan hülye p*csának tartanak. Ez miért van? A külső alapján honnan veszik mennyi eszem van?
2010. jan. 25. 17:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Bocsi a 13:53-asra reagáltam,csak pont most írtak a többiek is,míg én:)
2010. jan. 29. 13:45
 12/28 anonim ***** válasza:
20%

énis festett szőke vagyok .

engem is ugyan úgy fikáz a sok kocsog .

csak féltékenyek .

röhögj a képükbe majd észhez térnek : D

2010. jan. 29. 14:25
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy gondolom más emberek azért nézik le az ilyen életfajtát, mert azt tükrözi, hogy más dolga és célja nincs is nagyon az életben.
2010. jan. 29. 15:46
 14/28 anonim ***** válasza:
50%

Utolsónak: miért egy punkból, rockerből, vagy elhanyagolt külsejűből többet lehet kinézni elsőre? Nem hiszem... nekem nem rég két 15 év körüli fruska szólt be, hogy "jajj már megint egy plázacica!" Mindezt úgy, hogy egy feszesebb kék galléros póló, egy fekete farmer és egy törpesarkú cipő volt rajtam, hozzá szőkített hajjal, és mit ad isten, éppen múzeumismeret szemináriumra siettem az egyetemre.

Kedves kérdező: sajnos sokan nem tudnak elvonatkoztatni sztereotípiáktól. Sajnos túl sok az ellenpélda, Te pedig egy kivétel vagy aki erősíti a szabályt. Sokszor azonban tényleg csak az irigységről szól minden. Ha márkás a ruhád azért, ha Te festheted a hajad azért, ha csinosabb vagy és több pasi néz meg azért.

Nem tudok mást mondani mint azt, hogy próbálj ezekkel nem foglalkozni. Végülis csak az számít, hogy Te jól érezd magad a bőrödben.

21/L

2010. jan. 29. 16:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

"elsö vagyok:általában azok szoktak fujjogni h nézd milyen hülye p.csa, akik lusták ahhoz hogy a legtöbbet hozzák ki magukból."

Lusták kihozni a legtöbbet? :) Szerintem vannak olyanok is akiknek nem az az első dolga, hogy felkel és kisminkeli magát hanem akadnak fontosabbak is.

Meg tudjátok van olyan család ahol nemcsak anyuci dolga a mosogatás, takarítás szóval a műköröm így alapból ugrott.. és nincs pénz szilikonszájra sem hajfestékre sem heti szinten sajnos..

Na Hali :)

2010. jan. 29. 16:27
 16/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Előre is kérlek, ne szóljatok le. Én egy teljesen natur un. "szürkeegér "vagyok. Állandóan próbálok kitörni, de nem tudom mi áll jól, nem találom a stílusomat. Pontosabban az elegánsabb nőies vonal tetszik, de annyira egyhanguan hordom az ilyen ruhákat, hogy már én unom.

Szeretnékl olyan lenni, mint a mai dögös nők. nem az agyatlan plázacicák, hanem mint ti. Mindig csinos, színes, természetes smink. Hogyan csináljam? Mi az alap, ami szükséges ehhez? Adnátok tanácsot. Én felnézetek rátok, fel a fejjel és tenni a maradi libákra, csak irigyek.

Kira

2010. jan. 29. 17:54
 17/28 anonim ***** válasza:

Ismét Kiora vagyok:

Pontosítanék. Arra vagyok kíváncsi, mi az alap nálatok pl kozmetikus heti 1 alkalom..stb. Miket használtok? Milyen gyakran vesztek új ruhát, hogy ne legyen uncsi?És a vásárláskor mi a fő szempont?

Írjatok kérlek, lehet kisregény, nekem sokat segítene.

2010. jan. 29. 17:56
 18/28 anonim ***** válasza:
56%

16:24-es vagyok.

@Kira: Én sose voltam kozmetikusnál, csak mertem nagyon változtatni a hajszínemen, ami elég jól áll és megtanultam, hogy a sminkek közül mi áll jól, hogyan tudom a leginkább hangsúlyozni az előnyös oldalam, a hátrányaimat hogyan tudom háttérbe szorítani. Pl. nekem kicsi a szám, inkább a szemem hangsúlyozom, a számra pedig csillámos szájfényt kenek ami optikailag naggyá teszi. Ha ruhát veszek kétszer is meggondolom mi legyen, mindig a legjobban tetszőt és leginkább kombinálhatót veszem meg. Nem tudom segítettem-e. :)

A többiek remélem nem haragszanak az offért. :)

2010. jan. 29. 18:06
 19/28 anonim ***** válasza:
36%

Épp ezért röhögnek rajtatok. Mert azt hiszitek, hogy rátok mindenki irígy. Ez nem így van: szánalomból röhögnek rajtatok, nem irígységből. Bizony. ;) Engem is szépnek mondanak, de ennek ellenére igen visszafogott vagyok, nincsen két gumicsónak a pofámban, és nem vágom senki képébe, hogy irígy vagy öcsém, le lehet kopni alattvaló;)

Szálljatok már kicsit magatokba... Nem mindenki a szar műhajatokkal foglalkozik... Csak ti vagytok magatoktól elszállva, egoista sz.rok. Az egoizmus határtalan.

És attól még nem vagy szép, ha lefittyed a szád, és a melled alá ér a hajad. ;) Max. a strigóknak jön be, de normális pasiknak nem, és a többi csaj is csak szánakozik. (Kivéve aki olyan külcsíny-p.csa akar lenni, mint ti...)

2010. jan. 29. 18:51
 20/28 anonim ***** válasza:
28%

mert a sok hülye nyomorék a külsőről itél meg :S

rólam is mki ezt azthiszih vmi nagy ri**nc vagyok..azt miután megismernek elkezdik osztani h mennyire félreismertek stb. -.-'

am ha jobban belegondolsz te is leginkább külső alapján itéélsz ;)

am meg ne foglalkozz velük! :D ne érjél már rrá ienekre h ki mit gondol hol mikor.. :D

2010. jan. 29. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!