Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiuk nektek. Tetszik ez a...

Fiuk nektek. Tetszik ez a piercing? (Kép lent) És akinek van csóklózásnál nem zavar? Kort is írjatok lécci.

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 19. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Beszarás. Miért tetszene? Írd már le miért kell ilyet berakatni. Mert nem szép, zavar mindenbe, és még lehetsz allergiás is rá.
2014. okt. 19. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Undorító. Messziről olyan mintha valami kosz lenne ott.
2014. okt. 19. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nem tetszik. Túl nagy divat lett ma a fiatal lányok körében, és én nem szeretem a "tucat" csajokat.

22/f

2014. okt. 19. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
ROnda, meg amikor kirohadnak a fogai miatta akkor még gázabb lesz.
2014. okt. 19. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom eldönteni, hogy ez néz ki idiótábban, vagy a septum (orrkarika) ... arról nem is beszélve, milyen "szépek" lesznek a fogai meg az ínye egy idő után. Egyébként igen, ahogy felettem is írták, hihetetlen nagy divat lett, az összes jujdemenőéskirályésfelnőttakaroklenni kiscsaj ilyen sz**okkal az arcában futkozik, a rózsás meg feliratos szinténnagyonmenő tetoválásokkal, meg vörös rúzzsal kiegészítve. Amúgy szeretem a pc-ket és a tetoválást is, de tényleg nevetséges, hogy mindenki egyformán akar kinézni, és közben mégis egyedinek képzelik magukat...
2014. okt. 19. 17:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Különben pont azért ez tetszik mert ilyen kevés embernek van, különben lehet hogy pár lány/ember azért csinálja mert divat de nekem csak szimplán tetszik azért ilyenre gondoltam, de mindegy.... Azért köszi.
2014. okt. 19. 18:31
 7/7 anonim válasza:
Nekem bejön 15/F
2014. okt. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!