Srácok titeket mennyire zavar ha egy csajnak ajak piercingje van? Kikerjem a baratom velemenyet mielott megcsinaltatnam?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 23:03
1/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Szerintem ha ígyis-úgyis megcsináltatod akkor is említsd meg neki.
2/7 anonim válasza:
Ha nincs hozzá stílusod, akkor értelmetlen és nem is néz ki jól. Egyébként szexi tud lenni.
3/7 anonim válasza:
Mennyire zavar? Nagyon. Sose tetszett, nem is fog.
Kikérd-e? Egy normál kapcsolatban alap. De fordítsd meg a kérdést! Te hasonló helyzetben mit szeretnél? Elvárnád, hogy legalább megkérdezzen a párod (és itt a példa kedvéért most gondolj valami drasztikus változtatásra)?
4/7 anonim válasza:
persze, hogy kérd ki, szerintem ez evidens, hisz valahol ez is testmósodítás
5/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kérd ki a véleményét. Nekem se tetszene.
6/7 A kérdező kommentje:
megvan a pc de meg nem tudja
2013. dec. 21. 21:54
7/7 dragonkalo válasza:
Szerintem jól néz ki,és szexi.
De ha nem illik a stílusodhoz,akkor semmi értelme.
Szólj neki minimum,ne akkor lássa meg,amikor találkozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!