Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Septum pc mennyire zavar...

Septum pc mennyire zavar orrfújásnál?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan írjon aki rendelkezik egyel.

2012. nov. 21. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Első pár hétben amíg a gyógyulási ideje tart kicsit fájdalmas és furcsa lesz, de nagyon hamar meg lehet szokni és a végén már észre se veszed. Egy jó tanácsot azért fogadj meg: ne télen szúrasd!
2012. nov. 21. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha mostanában akarsz csináltatni várj vele mert orrfújásnál, csípi az ékszered a takony, és az nem jó

Én megjártam vele, utána egész pofásan megtanultam orrot fújni, nekem először patkó volt, na az mindig elfordult, kicseréltem karikára, az mostmár ha el is forog, nem kell igazítani

20/F

2012. nov. 21. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Aham köszi szépen ezek jó tanácsok. És izé... Szóval ha fújod akkor nem akad bele a cucc? :D Szóval nem kell külön a piercingről is letörölgetni a taknyodat? :D
2012. nov. 21. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez örök kérdés :)

Ugyanúgy kell orrot fújni mint ékszer nélkül, és után kell törölni az orrod(szárazra)

De sose marad rajta, mert eleve zsebkendőn kívül van az ékszerem, ezt kitapasztaltam

20/F

2012. nov. 21. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké kösz a válaszokat.
2012. nov. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!