Szerintetek egy 14éves lánynak nem áll jól a piros rúzs?
Figyelt kérdés
Mert anya szerint csak felnőtteknek jó:D2014. szept. 27. 20:55
1/9 anonim válasza:
Haaat..Vannak azok az ilyen csini ruzsok,tudod az ilyen baba szinuxDDam tenyleg nem allna jol..Kep esetleg? Az arc is sokat szamit .
3/9 anonim válasza:
Piros rúzs úgy kb. a 30 fölötti hölgyeknek áll jól, kell hozzá egy életkor, plusz egy stílus, egy kisugárzás, meg telt ajkak, mivel vékony ajkakon nem áll jól.
Szóval, Anyukádnak maximálisan igaza van.
4/9 anonim válasza:
14 évesen még semmilyen. Szájfényt használj. Vagy rúzsból bőr színűt, de pirosat semmiképp sem, az alapból nagyon keveseknek áll jó és tényleg csak felnőtt nőknek való. Tudod az egy kicsit "k*rvás", na neked még nem kellene olyannak lenned. :)
5/9 anonim válasza:
14 évesen még gyerek vagy. Egy gyerek erős/feltűnő sminkkel inkább nevetséges mint szép.
6/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal..a piros rúzs a kifinomult nőknek áll jól..kell hozzá egy megjelenés, kisugárzás, stílus, életkor. Egy 14 éves kislányon kifejezetten röhejesen néz ki.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is röhejesen hat egy 14 éves kislányon, de a 30 fölötti nő is túlzás, persze simán hordhatják, de szerintem alatta is, ha van hozzá stílus meg kisugárzás. Én most figyeltem meg a kampányunk alatt, mivel retró témánk volt, cicaszem+rúzs volt a csajokon, hogy van akinek különösen jól áll, de van akinek egyáltalán nem. De mi 17-18 évesek vagyunk.
8/9 anonim válasza:
Hacsak nem te vagy Humbert Humbert Lolitája, akkor ne erőltesd.
9/9 anonim válasza:
A felettem lévők mint marhaságokat beszélnek,ne hallgass rájuk.Ha te szépnek érzed magad valamiben,ugy is fogod érezni magad,magabiztos leszel és boldog.Érezni fogjak rajtad ezt mások :).Én 17 éves korom óta szinte mindennap vörös ruzst használok,1000000x jobban nézek ki bármelyik másik nőnél aki "érett",megsülnek az irigységtől ahogy néznek az utcán.Aki szép az szép,nem a kor számit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!