Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kék/fekete rúzsról mit gondoltok?

Kék/fekete rúzsról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Épp ma láttam, és elkezdtem rajta gondolkodni, hogy veszek egyet. Szerintem jól állna, és illik is hozzám.

Ti mit gondoltok? :) Nagyon ufónak néznétek? :D

2014. szept. 6. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Extrém :) Kéket még nem láttam, csak feketét, az nagyon jól tud kinézni. Mondjuk nem a mindennapokon, de koncertre, találkozókra, fotózásra tök jó.

Csak vigyázni kell vele, mert ha vékonyak az ajkaid, akkor a sötét rúzsok még inkább vékonyítják, ezek a színek a telt ajkú csajoknak állnak jól, ezért nézek én ki vele hülyén, csíkszám lesz tőle :'(

Hétköznapokra nem praktikus, mert szárít, néhány óra múlva kenődik, fogakra rámegy.

2014. szept. 6. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem szeretem a túlzott extremitást, de valamiért a sötétebb, nem megszokott színű rúzsok nagyon bejönnek. Nyilván nem iskolába vagy munkahelyre, de ezenkívül bárhol király lehet.

Szóval szerintem hordjad, ha tudod és jól is áll. Mikor, ha nem most?

[Amúgy HONNAN van?? :D Hátha egyszer túllépek önmagamon.]

2014. szept. 6. 22:56
 3/6 WheneverYouWant ***** válasza:
A kék nem de a fekete tud jól kinézni egy hozzá illő sminkel +hajszínnel...
2014. szept. 7. 02:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt mindkettő és használtam is néha, a kék jobban tetszett, de eléggé feltűnő, szóval inkább hanyagolom, mert nem szeretem ha mindenki engem bámul és mutogat rám.
2014. szept. 7. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak halloweenra használJ fekete rúzst! Vagy, ha gót vagy! :D
2014. szept. 7. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a pasim már a normális színű rúzsoktól is kivan, de ezek a színek igazi férfi taszító kellékek:D
2014. szept. 8. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!