Monroe bioplast piercinget fogom bírni ha a fémérzékeny vagyok?
Figyelt kérdés
Köldökömben arany ékszer van,mert ott csak azt bírja a bőröm.Egyszer ki volt cserélve acélra,de 4 óránál tovább nem bírtam annyira begyulladt.Egy hétig kentem még elmúlt.
Most szeretnék Monroe pöttyöt,de csak műanyagban gondolkodom.A fülem bírja az ezüstöt,aranyat és az orvosi fémet amit belőttek.Bizsuból is keveset.
Valaki használ ilyen műanyagot?Milyen?Meg ez valami bepattintós?Gondolom nem csúszik le olyan könnyen...?Köszönöm a választ!
2010. jan. 17. 22:39
1/4 anonim válasza:
Bírni fogja persze. Van bepattintós, de rendes csavaros szárú is. Nekem patkóm van bioplastból, és nagyonjó :)
2/4 A kérdező kommentje:
Kösszii!!! (L)(L)
2010. jan. 18. 00:40
3/4 anonim válasza:
Én műanyagosat tetettem be, mert féltem, hogy érzékeny leszek rá. Nem volt vele bajom, ajánlom.
Bár már nincs meg, kivettem,mert meguntam.
4/4 A kérdező kommentje:
Kb 1 éve gondolkodom benne ,jó lenne megcsináltatni a közeljövőben! (L)Köszi neked is a választ!(L)
2010. jan. 18. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!