Miért tartják a sminket rossz, kerülendő dolognak?
Sokszor olvasom itt, hogy negatívan viszonyulnak a sminkeléshez, ha valaki 2-nél több terméket használ, vagy netán fiatalabb (16-20 éves, nyilván nem ovisokra gondolok) az már elítélendő, vagy csak szimplán nem engednék meg a lányaiknak, stb.
Szerintem nem egy rossz dolog, csak tudni kell ésszel használni.
Nektek mi erről a véleményetek?
"Szerintem nem egy rossz dolog, csak tudni kell ésszel használni."
Ez így van, jó dolog a smink, de vannak páran, akik rettenetesen túlzásba viszik.
21/F
Mert aki rosszul használja, azt teljesen elcsúfítja.
És mindennap ezt nézni, idegesítő.
Én meg azt tartom rossznak, ha valaki kerüli a sminket.
B*sszus, mindenkit szebbé tesz, reggel 10 perc, és ha úgy érzed kitettél magadért teljesen máshogy állsz magadhoz és a többiekhez.
Szerintem nem elítélendö, csak ha túl sok a smink..
Én a természetes szépség híve vagyok, nézz "ilyen volt, ilyen lett " videókat és meglátod a problémát..Teljesen megváltoznak arcra..
Az alapozó sem szerintem a mindennapokra van, elfedi a börhibákat, de könyörgöm, azok a börhibák is a te részed, ha tetszik ha nem ez vagy..
A nök minden reggel magukra kennek -10 terméket, és csodálkoznak ha gyorsan öregszik a börük.. Alapozó helyett néha arcot kéne mosni is kész.;-)
Véleményem szerint, reggelröl egy arcmosás, szemöldökceruza, szemceruza, vagy tus, és talán halvány szájfény, vagy rúzs, esetleg halvány színes szemhéjfesték..de a tus és a szemcerka semmiképp sem egyszerre. Hétvégére a szemöldök cerka is megteszi! ;-)
"azok a börhibák is a te részed, ha tetszik ha nem ez vagy.. "
Micsoda????:D a lábam és a fejem az én részem, de nem a bőrhibáim, amik nagyrészt eltűnnek 2 hét alatt.
De halljátok, nem igazán érdekel:D Ha nektek megfelel így, oké.
De azért hagy idézzek az Amerikai szépségből: "Nincs annál rosszabb, ha átlagos vagy"
"hagy idézzek"
Ezzel nagyjából jellemezted is magad.
Bocsánat, "hadd idézzek"
Igazad van, egy helyesírási hiba, és fölösleges érvelni az illető ellen, mert biztos fölösleges.
Ezzel nagyjából jellemezted is magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!