Segitség müköröm problemak?
Figyelt kérdés
2napja vettek le a mukormom es nagyon csunya kerlek adjatok tippeket mivel lehetne eltudtetni a csunyasagot mert lejott a koromreteg es tonkretette a műköröm2014. aug. 26. 02:14
1/5 anonim válasza:
Nem a műköröm tette tönkre, hanem a béna műkörmös, aki szétreszelte a körmöd ahelyett, hogy szakszerűen mattította volna.
Az egyik megoldás a géllakk (egy másik körmösnél, lehetőleg shellac-kal), a másik, hogy megvárod, amíg lenő, addig pedig kenheted pl patalakkal, vagy más körömerősìtővel.
Egy műkörmös
2/5 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb a patalakk, vagy a patakrém, ezek Crystal nails termékek, nekem a krém nagyon bevált, néhány nap alatt helyretette a körmömet.
3/5 anonim válasza:
Muszáj folyamatosan valamilyen vastag réteget rajta tartani, az enyém olyan érzékeny volt még az érintésre is, mintha nem is lett volna körmöm, folyamatos vastag lakkozással éltem túl míg lenőtt. Azóta sem volt és nem is lesz:D Az a patalakk jó lehet, vagy valamilyen ápoló lakk, van már ezerféle, kevláros meg ilyesmi.
4/5 anonim válasza:
Használj patalakkot és jótékony hatású átlátszó lakkot. Egyik nap kend be a lakkal, az talán segíti egy picit. Másnap patalakkozd, és így tovább, felváltva. Ha már kezd múlni, egy színes lakkal elfedheted, de nem ajánlatos, mert az megint roncsolhatja a körmeid.
5/5 anonim válasza:
Nem kell váltogatni, és a színes lakktól se lesz baja a körmödnek. A patalakkra simán mehet a szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!