Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb smink márka?

Melyik a legjobb smink márka?

Figyelt kérdés
pl: essence astor stb...

2014. aug. 22. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

MAC, Essence, Astor, Avon, NYX, Catrice

Mondjuk én nem nagyon használok márkásat, mert az olcsóbbak között is néha kilehet szúrni nagyon jó darabokat.

2014. aug. 22. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Essence, Manhattan
2014. aug. 22. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyit szeretnèl rászánni. Egyèbkènt (szerintem) a sminkek minősège arányos az árával. A miss sporty a legrosszabb, nem volt vele jó tapasztalatom. A douglas-ben viszont csak jó minősèget fogsz találni :) ha ajánlanom kell, akkor a bourjois jó minősèg, bár csak alapozót próbáltam belőle. MAC,NYX,Max factor, Astor, ezeket ajánlom. Ha a tènyleg jó márkák èrdekelnek akkor: Chanel, Dior, D&G, Estèe Lauder.. De ezek már a majdnem megfozethetetlen kategória.
2014. aug. 22. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Megfizethetetlen*, bocsánat:)
2014. aug. 22. 17:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát azok tényleg. A miss-sporty nekem sem vált be . Az essence az már jobban :)
2014. aug. 22. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a legeslegjobb a max factor ami szintén nem normális árkategóriás.
2014. aug. 22. 23:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Kipróbállom :)
2014. aug. 23. 11:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ami még elérhető áron van és jó:

Max Factor, L'Oreál, Bourjois, NYX - de igazából az összes elég jó ebben az árkategóriában

Ami olcsóbb és általában jók a tapasztalataim vele:

Maybelline, Rimmel

2014. aug. 25. 16:43
 9/9 anonim válasza:
100%
A MAC nagyon jó, viszont drága. Olcsóbbak de jobbak a Maxfactor , Maybelline, L'Oréal. Az Essence márka nagyon olcsó, és ahhoz képest eléggé jó.
2016. jan. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!