Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a köldök...

Mi a véleményetek a köldök piercingről? (:

Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy szép hasban szerintem szép tud lenni :)
2014. aug. 18. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Lapos hason jól mutat.
2014. aug. 18. 02:11
 3/6 anonim válasza:
Nekem a kis kövesek nagyon tetszenek, azok a "lógós" fajták nem. Bárcsak olyan szép lapos hasam lenne, amiben jól mutat.. :( :)
2014. aug. 18. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Láttam már elég szép heget abból, hogy beakadt a pulcsiba egy levetkőzéskor a kis aranyos... egyébkét szép, ha akarnék, nem akadályozna meg a nem tökéletesen lapos hasam se, persze amikor nem látszik a két hurka között, akkor nincs sok értelme, de szerintem ha valakinek van hozzá önbizalma akár pici pocihoz is mehet.

Profinál, steril körülmények között, bizsut ne lásson. Tudjanak róla otthon.

2014. aug. 18. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem van , 3hete :) most kezd helyre jonni , nagyon begyulladt nekem, alig tudtam menni....de szerintem nagyon jo !!! Valamit , valamiért ! ;)
2014. aug. 19. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
fasza. bodymod 4 life.
2014. aug. 23. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!