Hétköznapra BB-krém, púder a fixáláshoz, bronzosító, szemöldökpor. A szempilláim alapból sötétek és erősek, úgyhogy én tényleg csak az arc-szemöldök párosra megyek rá.
Régebben egyébként a szememet hangsúlyoztam inkább, mostanság nem hétköznapi alkalmakkor, vagy ha kedvem van hosszasan készülődni, inkább valami erősebb, sötétebb rúzst kenek fel a szememet pedig csak spirálozom.
Hétköznap: korrektor, púder, pirosító, szempillaspirál, valami a számra (színezett ajákápoló, szájfény, rúzs, lip tint, stb)
Alkalmakra mindig más sminket készítek, de sokszor használok szemre barnás, natúr árnyalatokat, vagy lilát. Emellett nagyon szeretem az erős rúzsokat, néha hétköznapra is, ha olyan kedvem van:-)
Erősebb szemsminkhez a szemöldökömre is nagyobb hangsúly kerül, így ilyenkor egy kevés (!!!) matt szemhéjpúderrel korrigálom őket.
Amit ki nem állhatok, az a vastag fekete tusvonal, szerintem nagyon természetellenes, mégis nagyon népszerű.
szemceruza,tus,púder
Ritkán rúzs,pirosító, szemhéjpúder
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!