Ti hány évesen szedettétek ki először a szemöldökötöket?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy pár osztálytársam már szedeti (13/l).
Igaz, nekem is eléggé partyszemöldököm van, de nem lenne korai?
Ti hány évesen szedtétek ki először?
2014. aug. 9. 19:54
11/27 anonim válasza:
Szerintem bőven elég,ha középről kihuzigálod a szálakat,hogy ne legyen egybe,amúgy meg ráérsz:)
Én 15 voltam:)
17/l
12/27 anonim válasza:
Én is 13 évesen. Ha rosszul érzed magad, akkor ne kísérletezgess, menj kozmetikushoz. Utána már könnyebb lesz igazítani, ha visszanő.
13/27 A kérdező kommentje:
közép tájon most kezdett nőni csak. De ott az elején elég nagy és sok van.
2014. aug. 9. 20:23
16/27 anonim válasza:
12 köröl, de borzalmasan nézett ki :D
17/27 anonim válasza:
bízd szakemberre! Nem értem miért baj, ha valakit 13 évesen érdekel a téma? Nem az őskorban élünk...
Engem anno anyum vitt el, majd magamnak szedtem, de ronda volt. Aztán saját magam meglepetésére kitanultam a szakmát, így magamat és másokat is szépíthetek!
24/N
19/27 anonim válasza:
12-13 voltam, barátnőm szedte ki nekem, de totál féloldalas lett, szóval inkább bízd szakemberre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!