Nincs csokis parfüm?
Akkor kérdezd azt, amire választ akarsz kapni.
Vagyis: hol lehet Debrecenben csokis parfümöt és egyéb csokis kozmetikumot vásárolni?
Akkor nem vergődök itt feleslegesen, mivel nem ismerem a debreceni illatszerkínálatot.
(Salgótarjáni vagyok, és rendeltem már mintákat postai utánvéttel a Neroli Parfümériából, azért linkeltem be ezt a webshopot.)
Ha nem bízol a "mintát rendelek-kipróbálom-ha jó, akkor megrendelem a parfümöt is" postai eljárásban, akkor folyamatosan járnod kell a debreceni drogériákat, és mindig érdeklődni.
Én ugyan pesti vagyok, de egy háztartási boltban láttam egy fajtából (igazából volt csokis, fahéjas, vaníliás, mindenféle gyümölcsös), 750 Ft-ért, és végig próbálgattam, mindnek nagyon finom illata volt:-)
DDA (ez volt az üzlet neve), nem tudom, nálatok van-e ilyen.
Ja, én is arra gondoltam, amit az előttem lévő írt, csak nem emlékeztem a nevére.
A vattacukros meg a fahéjas nekem nagyon tetszett, nem hinném, hogy a csokis rossz.
Aszem van Debrecenben Szépségek kicsiny boltja,ott találsz
Aquolina Chocolovers-t nekem az van és isteni.Abban a boltban találsz csokis tusfürdőt és testápolót is. Csokis szájfénye talán az essencnek van.
Szerintem is a Star Naturet érdemes kipróbálnod! Nekem vattacukros van és nagyon szeretem.
ha boltban nem találsz ilyet, akkor innen pl jó áron meg tudod rendelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!