Nincs csokis parfüm?
Figyelt kérdés
Tiszat csokifüggő vagyok, szeretnék csokis dolgokat beszerezni,eddig még csak tusfürdőm van (AVONos),de keresek már szájfényt és parfümöt is csak nem tudom hogy létezik-e?Régebben volt csokis szájfény(100Ftosba),de már nem látok sehlsem :( !!Kérlek segítsetek. köszike2008. aug. 5. 20:15
1/22 anonim válasza:
De van és valami fenséges:D, és drága is. Szivecskék vannak a dobozán rá van irva valami choclate is de ha megkéred az üzletben tartózkodó pénztárost akkor ő megmondja hogy hol van
2/22 anonim válasza:
Van többfajta ilyen parfüm is, a legjobb a Thierry Mugler: Angel (csillag alakú kék üveges).
Nem egy olcsó cucc, de megéri:) Azt nem tudom hol lehet kapni, én külföldön szoktam venni.
3/22 anonim válasza:
4/22 A kérdező kommentje:
És hol tudok ilyeneket venni? DM, Rossmann, nem? És Szájfényt nem tudtok??? Köszi :D
2008. aug. 6. 09:03
5/22 anonim válasza:
Ezeket kifejezetten parfümériába láttam eddig pl. douglas, rossman, dm kizárva.
6/22 anonim válasza:
márminthogy csak a rossman meg a dm van kizárva
7/22 A kérdező kommentje:
És mi a nevük ezeknek és mennyi körül van az áruk? De tényleg finom csokis illatuk van és tartós???
2008. aug. 6. 18:20
8/22 anonim válasza:
én a douglasban vettem amit az első válaszoló írt! tényleg nagyon-nagyon fincsi illata van, de azért kipróbálnám a többit is:)
9/22 anonim válasza:
Szivecskés csokisparfüm neve: Aquolina Chocolovers
Kapható pl. itt: [link]
A harmadik válaszadó pedig adott két linket. Kattints rá, légy szíves, ott van ár-boltnév-cím-telefonszám.
10/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, még jó hogy nem pesti vagyok, hanem DEBRECENI!
2008. aug. 7. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!