15-20 éves lányok! Ti Suliba hogy sminkelitek ki magatokat? És mennyi idő alatt készültök el reggelente?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 21:32
11/19 anonim válasza:
Én szempillaspirált,szemöldökport és szájfényt használok. Meg korrektort. Ez kb.5-10 perc,de a reggeli készülődés nálam 1 órát vesz igénybe:/ (a fél óra tanulással együtt)
12/19 anonim válasza:
csak télen használok alapozót. Máskor korrektort. Alap a barna szemhéjpúder és szemceruza, spirál, rúzs. Mindez 5 perc. Reggeli készülődés... attól függ, előbb vagy később kelek.
20L
13/19 anonim válasza:
Hidratálókrém, amíg az beszívódik addig fogmosás, hajcsinálás, ez max 5 perc, ha nem csinálok semmit a hajammal. Aztán sminkelek, alapozó, korrektor, púder, szemöldökpor/ceruza, spirál, meg sokszor tus. Ez attól függ, tust használok-e, de 10-20 perc. Eldöntöm mit veszek fel, bepakolok a táskámba, nézek valami kaját/megkérem anyukámat, hogy dobjon össze egy szenyát nekem, ha nincs időm kávézni akkor teszek be pénzt, hogy tudjak venni, és indulok is. Annyi időt vesz igénybe, amennyim van: Ha elalszok, akkor mindezt be kell sűrítenem fél órába, de ha egy órám van, akkor se unatkozok, sőt, kapkodnom is kell a végére.
14/19 anonim válasza:
Ha ugy látom hogy kissé pattanásos az arcom akkor alapozó,de nem mindig. vékony szemhéjtús,szempillaspirál. De van mikor rosszul ébredek és csak szempillaspirál. 1óra mig elkészülök maximálisan. (táska bepakolás,kaja elkészítés este történik)
15/19 A kérdező kommentje:
értem:)
Nekem kb. 45 perc amig elkészülök
2014. aug. 9. 14:16
16/19 anonim válasza:
1,5 óra alatt készülök el reggel. Reggeli, smink, haj, felöltözés. Szemceruza, szempillaspirál, alapozó, szájfény/rúzs, esetleg még hajgöndörítés de akkor +30 perc
17/19 anonim válasza:
Korrektor, szemhéjtus, szempillaspirál, szemöldökceruza, színezett ajakápoló. Ezeket használom suliba. A sminkelés 15 perc kb., összesen pedig 1 óra. :D
18/19 anonim válasza:
Szia! Nekem a reggeli készülődésem 45 perc szokott lenni:) a sminkem: korrektor, szemöldökceruza:) 16/L
19/19 anonim válasza:
Nekem kb 2 óra :D reggelivel, bepakolással, öltözéssel, hajcsinálással...
Am alapozó, korrektor, púder, szemhéjfesték, szemceruza/tus, szempillaspirál, labello és szájfény.
Mégis minden nap megjegyzik h nem sminkelem magam :) Ügyesen kell csinálni ;)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!