Nincs valami módszer hogy tovább maradjon fent a körömlakk?
Ha befestem a körmöm, 2 nap után lekopik minden esetben. Van méregdrága körömlakkom is, majdnem 2000 volt, az van ráírva, hogy 10 napig jó, erre 2 napig bírna ._. Van olya amire 1 hét van írva, az is beadja a kulcsot 2 nap után. Csak nagyon ritkán mosogatok (3-4 naponta) szóval attól nem jöhet le. És nem rágom a körmöm. Próbáltam már hogy előtte kicsit megreszelem a körmöm, hogy nagyobb érdesebb tapadási felülete legyen, de hát nem... Ha átlátszót teszek a tetejére ugyanez. Általában 2× kenem át.
Nincs valami trükk hogy tovább legyen jó?
Hát pedig pont azt akartam írni, hogy kétszer kend át... :D
De amiket még tudok:
Tisztítsd meg a kezed, és utána várj 10-15 percet, hogy a köröm teljesen száraz legyen. De csinálhatod körömlakklemosóval is. Azzal töröld át a körmeidet, és várj pár percet, míg megszárad.
Vannak alapozó körömlakkok, ezt fel kell kenni, mielőtt kifestenéd azzal a színnel, amivel szeretnéd. Így tartósabb lesz.
A nagyon régi lakkokat dobd ki, és vegyél újat.
Szárításhoz ne fújd, meg hajszárítózz, mert az nem tesz neki jót, várd meg, míg megszárad.
Az első réteg vékony legyen, és inkább a másodikra tegyél sokat. Minkdkét rétegnek legyen ideje száradni. De azért túl sokat se vigyél fel...
Használj körömolajat:)
alaplakk nagyon fontos!
én ezt használom: Lovely erősen regeneráló körömápoló készítmény
ez nem kifejezetten alapakk, de amióta használom, több mint 1 hétig bírja bármilyen körömlakk (200 Ft-ostól az 1500 Ft-osig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!