Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nincs valami módszer hogy...

Nincs valami módszer hogy tovább maradjon fent a körömlakk?

Figyelt kérdés

Ha befestem a körmöm, 2 nap után lekopik minden esetben. Van méregdrága körömlakkom is, majdnem 2000 volt, az van ráírva, hogy 10 napig jó, erre 2 napig bírna ._. Van olya amire 1 hét van írva, az is beadja a kulcsot 2 nap után. Csak nagyon ritkán mosogatok (3-4 naponta) szóval attól nem jöhet le. És nem rágom a körmöm. Próbáltam már hogy előtte kicsit megreszelem a körmöm, hogy nagyobb érdesebb tapadási felülete legyen, de hát nem... Ha átlátszót teszek a tetejére ugyanez. Általában 2× kenem át.

Nincs valami trükk hogy tovább legyen jó?

2014. aug. 8. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát pedig pont azt akartam írni, hogy kétszer kend át... :D

De amiket még tudok:

Tisztítsd meg a kezed, és utána várj 10-15 percet, hogy a köröm teljesen száraz legyen. De csinálhatod körömlakklemosóval is. Azzal töröld át a körmeidet, és várj pár percet, míg megszárad.

Vannak alapozó körömlakkok, ezt fel kell kenni, mielőtt kifestenéd azzal a színnel, amivel szeretnéd. Így tartósabb lesz.

A nagyon régi lakkokat dobd ki, és vegyél újat.

Szárításhoz ne fújd, meg hajszárítózz, mert az nem tesz neki jót, várd meg, míg megszárad.

Az első réteg vékony legyen, és inkább a másodikra tegyél sokat. Minkdkét rétegnek legyen ideje száradni. De azért túl sokat se vigyél fel...

Használj körömolajat:)

2014. aug. 8. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Lakkozás előtt zsírtalanítsd a körmöd. Kenj fel egy réteg alapozó lakkot. Erre a színt két vékony (!) rétegben. Erre jön egy réteg fedőlakk. Az alaplakk és a fedőlakk nem ugyanaz, mint az átlátszó lakk, ez egy marha fontos különbség. :D Ügyelj arra is, hogy csak a körmödet lakkozd, a bőrt ne, ha mégis ráfolyna, szedd le a lakkot, mert ha ott vastagon felgyűlik, akkor könnyen lejön onnan is. A köröm élét is lakkozd ki legalább a fedőlakkal, mert akkor a végéről sem pattogzik le olyan könnyen.
2014. aug. 8. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pedig azt javaslom, hogy vegyél jó lakkot. Az általad említett "méregdrága", ami nem éri el a 2000 ft-ot, nem minőségi lakk. Ruházz be egy-két Essie vagy Peggy-Sage lakkra, garantáltan egy hétig fent lesznek. Nekem legalábbis, pedig nekem is mindig hamar kopik a lakk.
2014. aug. 8. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:

alaplakk nagyon fontos!

én ezt használom: Lovely erősen regeneráló körömápoló készítmény

ez nem kifejezetten alapakk, de amióta használom, több mint 1 hétig bírja bármilyen körömlakk (200 Ft-ostól az 1500 Ft-osig)

2014. aug. 8. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt meg hozzatennem, hogy lehet, h zsirosak a kormeid, es azert "dobja le" magarol.
2014. aug. 11. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!