Besárgult a körömlakktól a körmöm és betöredezik. Hogy tudnám ápolni?
Hát sárgulásra elvileg jó a citrom, a szódabikarbóna, illetve vannak erre való lakkok, de őszintén szólva egyik módszert sem próbáltam. A legjobb, ha egy jó alaplakkal megelőzöd a problémát a jövőben. :)
A töredezés utalhat vitaminhiányra, ezt belsőleg kell pótolni. Lehet a rossz körömápolástól vagy ha olyan külső hatások érik, ami nem összeegyeztethető a hosszú körömmel mondjuk. Érdemes valami körömerősítő lakkot használni, varázslatot persze nem tesz, csak addig ér valamit, amíg a körmödön van, de szerintem nem nagy kunszt felkenni egy réteg átlátszó lakkot, ha mást nem is. Vannak kúraszerűen használandók, alaplakként is jók - neked inkább ez utóbbit ajánlanám, ha rendszeresen lakkozol amúgy is.
És amíg meg nem erősödik a körmöd, érdemes röviden tartani.
nem hiszem hogy a körömlakktól van, inkább szerintem a rossz minőségű körömlakklemosótól lehet,de ha a citromot és a fehérítős fokrémet összekevered és fogkefével bekened a körmöd, 10 percig rajta hagyod akkor szép körmöd lesz .
bocs ha kicsit össze-vissza írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!