Lehetséges hogy a körömlakktól gyengül a körmöm?
Figyelt kérdés
karácsony óta festem a körmömet általában mindig van rajta valami, de nem járok körmöshöz, itthon festem ki, előtte nagyon erők körmöm volt soha nem tört le, viszont most úgy érzem gyengébb, mert pár le is tört2014. márc. 26. 18:00
1/7 anonim válasza:
én kb 5 éve festem folyamatosan, és semmi baja
de a rossmannban tudsz venni körömerősítő lakkot is, és az helyrehozza
2/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. márc. 26. 19:09
3/7 anonim válasza:
Igen,gyengül.
Olívaolajba,illetve citromlébe mártogasd meg kicsit,megszívja magát C-vitaminnal,és egyéb fontos tápanyagokkal.
4/7 anonim válasza:
A köröm felszívó képessége kb a nullával egyenlő. Szedj vitamint, attól fog megerősödni.
5/7 anonim válasza:
Igen gyengül, egyébként ha körömerősítőt használsz a lakkozás előtt az is segít rajta, ha nem akarsz lemondani a lakkozásról...na meg a különböző csodavitaminok...D:
6/7 anonim válasza:
Max attól gyengül, ha minden alkalommal megreszeled a körmöd felületét, hogy egyenletes legyen. A lakk nem gyengíti a körmöt!
7/7 anonim válasza:
Essence ultra strong nail hardener . 500-600 ft ennyit igazán megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!