Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan magyar vagy angolul...

Van olyan magyar vagy angolul beszélő youtube-os szépségguru, akit ajánlanátok követésre?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem el aktívabban sminkelni és igyekszem tanulni másoktól. Móni szépségvilágát követem jelenleg, de szeretnék újakat is.

Kit ajánlotok? Ti kiket követtek?

26L

2014. aug. 7. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha te attól a kövér tokás lánytól informálódsz a szépségről, akkor az önbecsülésed az nagyon durván a padlón vagy. :D
2014. aug. 7. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
*van
2014. aug. 7. 17:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Miért? a sminkelésnek köze van a testsúlyhoz?
2014. aug. 7. 17:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

inkább ezt nézd, sokkal jobb (belenéztem azt általad említettbe, de nem bírtam sokáig, számomra elég irritáló az a lány)

https://www.youtube.com/user/EhsstySmink/videos

2014. aug. 7. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

1. Egy relatíve nem túl szép lány akar basszus szépségtippeket osztogatni?

2. Szerintem csomó videóban katasztrofálisan ízléstelenül van sminkelve.

2014. aug. 7. 17:38
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
móni a lehető legrosszabb ember, akitől szépség tippeket kaphatsz. ok, hogy ronda mint az állat, de még csak sminkelni sem tud. promise phan aki a legjobb z egész youtube-on.
2014. aug. 7. 17:44
 7/15 A kérdező kommentje:

köszönöm:) abszolút nem vágom a viszonyokat, csak láttam, hogy ennek a lánynak sok a követője:) köszi a többi tippet!

engem nem zavar, hogy csúnya és tokás, én se vagyok királylány...és nem a fogyásról csinál videókat, hanem a sminkről:)

2014. aug. 7. 17:48
 8/15 anonim ***** válasza:
csordaszellem.
2014. aug. 7. 17:52
 9/15 A kérdező kommentje:
:)
2014. aug. 7. 17:56
 10/15 anonim ***** válasza:

Michelle Phan,Missglamorazzi,Carly Bybel(Őn nagyon jó),Betbany Mota,FleurDeForce,Tanya Burr,Juicystar,Allthatglitters21

Szerintem ők a legjobbak:)

2014. aug. 7. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!