Mit tegyek ha megtaláltam a legjobb alapozót, de tartalmaz parabént ami rákkeltő anyag?
Ahogy Neked jobb.
Én is szoktam nézni az összetevőket, de ha valami bevált, azt nem cserélem le, akármi is van benne.
Nagyipari mennyiséget kéne elhasználnod ahhoz, hogy közvetlen emiatt kapj rákot.
Azért is szerettem meg ezt az alapozót, mert jól fed és nagyon természetes hatást kelt. Viszont ha még évekig ezt használom mindennap, akkor lehet tőle bajom?
És mindenkinek ment a zöld!
Valószínűleg manapság már az a legkevesebb, hogy mit kensz magadra... a levegő, a víz, az ételek is tele vannak káros anyagokkal, úgyse tudsz mindent kikerülni.
Egyébként ha találsz olyan alapozót, ami minden jelenleg károsnak kikiáltott anyagtól mentes, van belőle megfelelő szín és allergiás reakciókat sem vált ki, akkor jól jártál. Én feladtam, vagy ocsmányul nézett ki felkenve, vagy kiütött, valami mindegyikkel volt... de ha meg nem visel az ember alapozót, akkor a környezeti ártalmak érik közvetlen a bőrt, ami persze megint nem jó. :D Manapság nincs olyan, hogy jó. Csak most épp trendi mindent ártalmasnak titulálni és valaki jó pénzt csinál az állítólag jó és természetes világmegváltó termékeiből. Marketing és agymosás ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!