Hogyan tudnék elinditani egy divattal, és egyéb dolgokkal foglalkozó blogspot-ot? (Bővebben lenn, felpontozok! )
Huu remélem most csak telefonról írtál és azért ilyen a helyesírásod, mivel szerintem egy blog alapja az igényes megjelenés és tartalom. Igaz, nekem nincs blogom, de amiket olvasok, azon igényes képek, szépen megfogalmazott szöveg, közvetlen, vidám hangulat van!
Fontos, hogy a blogger kapcsolatot alakítson ki az olvasókkal. Például ahogy említetted, hogy sok sminkcuccod van, akkor kérdezd meg, hogy milyen sminket látnának szívesen.
Nagyon szeretem a szép fotókat nézni. Persze ez akkor tökéletes, ha van egy drága kamerád, de anélkül is oda kell figyelni, hogy egy kép hogy néz ki. A háttérben rend legyen, fények rendben legyenek rajta!
Rendszeresen írj postot!
És valami frappáns, könnyen megjegyezhető címet találj ki!
Próbálj valami pluszt belevinni, és ne csak azért csináld, mert ingyen cuccokat kapnál, hanem mert ez örömmel tölt el téged! :)
Sok sikert! :)
Bocsanat a helyesiradert. Telefonrol irtam, alapbol jo a helyesirasom es a blogot csak geprol csinalnam.:)
Nem ingyen termeket akarok, azert csinalnam mert elvezem. De elgondolkodtam h egy ido utan kimerul, es anyagilag nem tehetem meg a mindig uj beszerzeset.:) koszonom valaszod.
legyen érdekes, vmi ami miatt más mint a többi (mert elég sok ember ír blogot)
írj gyakran, rakj ki jó képeket stb
szóval legyen hasznos, de vicces/érdekes is hogy szívesen olvassák az emberek
eleinte nyilván nem lesz rengeteg olvasód, de ha reklámozod kicsit az ismerőseidnél esetleg ide is kirakod és jó, egyre több olvasód lesz
tesztereket meg akkor küldenek ha már úgymond híres a blogod, hogy ezzel is reklámozzák magukat
Első vagyok! Akkor mindenképp vágj bele! Szerintem mindig tudnál újat felmutatni, nem fontos, hogy csak sminkről írj, amint említetted,azok mind érdekesek tudnak lenne! Vidd bele a személyiséged és nagyon jól fog menni!
Szerintem nehéz dió lehet, de mi nem az...:) sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!