Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnék elinditani egy...

Hogyan tudnék elinditani egy divattal, és egyéb dolgokkal foglalkozó blogspot-ot? (Bővebben lenn, felpontozok! )

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszettek ezek az oldalak es rengeteg koromlakkom es szempillaspiralom van, sok mindennel volt mar dolgom es szivesen elmondanam a velemenyem tapasztalatom róluk. Emelett még egyéb dolgokkal(diy, haj, film, konyv, parfum) is foglalkozna. Deeg sose volt blogom es nem tudom hogy kezzek bele. Nem tudom hogy tudnam ugy elkezdeni hogy erdekes is legyen, szeressek is.. illetve sok blognal latom hpgx tesztereket kapnak. Azt hogy? Mi alapjan keresik meg oket es ajandekozzak meg? Koszonok minden fele segitseget!:)
2014. júl. 31. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Huu remélem most csak telefonról írtál és azért ilyen a helyesírásod, mivel szerintem egy blog alapja az igényes megjelenés és tartalom. Igaz, nekem nincs blogom, de amiket olvasok, azon igényes képek, szépen megfogalmazott szöveg, közvetlen, vidám hangulat van!

Fontos, hogy a blogger kapcsolatot alakítson ki az olvasókkal. Például ahogy említetted, hogy sok sminkcuccod van, akkor kérdezd meg, hogy milyen sminket látnának szívesen.

Nagyon szeretem a szép fotókat nézni. Persze ez akkor tökéletes, ha van egy drága kamerád, de anélkül is oda kell figyelni, hogy egy kép hogy néz ki. A háttérben rend legyen, fények rendben legyenek rajta!

Rendszeresen írj postot!

És valami frappáns, könnyen megjegyezhető címet találj ki!

Próbálj valami pluszt belevinni, és ne csak azért csináld, mert ingyen cuccokat kapnál, hanem mert ez örömmel tölt el téged! :)

Sok sikert! :)

2014. júl. 31. 22:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocsanat a helyesiradert. Telefonrol irtam, alapbol jo a helyesirasom es a blogot csak geprol csinalnam.:)

Nem ingyen termeket akarok, azert csinalnam mert elvezem. De elgondolkodtam h egy ido utan kimerul, es anyagilag nem tehetem meg a mindig uj beszerzeset.:) koszonom valaszod.

2014. júl. 31. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

legyen érdekes, vmi ami miatt más mint a többi (mert elég sok ember ír blogot)

írj gyakran, rakj ki jó képeket stb

szóval legyen hasznos, de vicces/érdekes is hogy szívesen olvassák az emberek

eleinte nyilván nem lesz rengeteg olvasód, de ha reklámozod kicsit az ismerőseidnél esetleg ide is kirakod és jó, egyre több olvasód lesz

tesztereket meg akkor küldenek ha már úgymond híres a blogod, hogy ezzel is reklámozzák magukat

2014. júl. 31. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Akkor mindenképp vágj bele! Szerintem mindig tudnál újat felmutatni, nem fontos, hogy csak sminkről írj, amint említetted,azok mind érdekesek tudnak lenne! Vidd bele a személyiséged és nagyon jól fog menni!

Szerintem nehéz dió lehet, de mi nem az...:) sok sikert!!!

2014. júl. 31. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vonz ez az egesz, de egyenlore picit meg tartok tole. Sok szempillaspiralom van mert mindig kerestem az igazit, de voltak nagy csalodasok is, amiket szivesen megosztanek. Illat termekem is van jopar, koromlakkom is sok, es eros, hosszu, mokorom kinezetu termeszetes kormom van, amin meg kifejezetten szepen mutatnak a lakkok.emelett konyveket, filmeket, sorozatokat ajanlanek, haj dolgokat, mert imadom csavarni a hajamat. Illatmintam, parfumom is sok van.. nagyom kreativ vagyok, igy sok diy otletem is lenne.. de valamiert megis tartok tole..:/
2014. júl. 31. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmit nem veszítenél! :)
2014. aug. 1. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!