Mi a véleményetek erről a bloggerináról? Szimpatikus nektek?
2013. aug. 2. 15:02
2/12 anonim válasza:
Nekem nem szimpi. Belenéztem a videóiba, de nekem kicsit flegmának és önteltnek tűnik.
Lehet ettől függetlenül, hogy tök normális és jófej, de videóról nekem ez jön át.
3/12 anonim válasza:
Néha tényleg flegma, de egyébként nincs problémám vele. Hébe-hóba belenézek a videóiba mert van egy-két jó ötlete.
viszont ami nagyon tetszik benne , hogy őszinte, és ami a szívén az a száján. :)
5/12 anonim válasza:
tucatliba
egy önimádó kislány lehet aki nagy okosan kitalálta hogy csinál egy bolgot,az már mindegy neki hogy kismillió hasonló van
6/12 anonim válasza:
egy tucat, nekem egyáltalán nem szimpatikus
7/12 anonim válasza:
Hát nem túl érdesek nekem a videó. Bár nem is szeretem az ilyen sminkes blogokat mert nekem uncsik. Eléggé furcsa a beszéd stílusa nekem, szerintem is olyan öntelt.
8/12 anonim válasza:
Hú, pont tegnap találtam rá erre a csatornára. :D
Nekem nagyon nem tetszik, a csaj se szimpatikus, és ahogy sminkel az is borzalmas, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!