Mi a véleményetek erről a bloggerináról? Szimpatikus nektek?
Szeretem a csatornáját. Rengeteg tippet ad, én a videó segítségével sokat fejlődtem a sminkelés terén. És szerintem személyesen is kedvelném őt.
20/L
Az egyik legirritálóbb blogger a magyarok közül. Ocsmányul beszél. Nincs stílusa és hihetetlen öntelt a nagy büdös semmire. Tanulhatna alázatot, szerénységet, kedvességet. Nem biztos, hogy az a célravezető, hogy ami a szívén az a száján. Ez inkább taplóság és magas fokú unintelligencia.
De ne aggódjon senki. A blogolást csak addig műveli mindenki, amíg nincs munkahelye, családja. Ezután már feladják ezeket. Ha már van család, munkahely, akkor ezek a dolgok totál átértékelődnek. Nézzétek csak meg, hány működő bloggernek van gyereke, családja? Kvázi egyiknek sem. Csak pasija, vagy kutyája, vagy macskája (vagy mindhárom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!