Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdemes befestetnem a szemöldö...

Érdemes befestetnem a szemöldököm így? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Eléggé sötétbarna a szemöldököm, és a szempillám is, a gondom azzal van, hogy nem mindenhol szép dús értitek..És ha befestettem kozmetikussal, akkor végülis változás lesz, mármint nem elsz olyan "ritkás"? Ugyanez a szempillámnál ha befestetem feketére látszodni fog változás, mivel az eredeti is sötét? Bocsi csak tapasztalatlan vagyok e téren:)
2010. jan. 11. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Erdemes befestetni, csak az a baj, hogy hamar kikopik es ujbol menni kell a kozmihoz, ami nem egy olcso mulatsag.

En ugy oldom meg, hogy a szemoldoket itton befestem, es kiszedem csipesszel. Eleg jo a formaja, neha mondjuk elmegyek es gyantaval kikapatom a szebb forma vegett, de alapbol jo. Szoval vettem a fodraszkellek uzletben szemoldok festeket. Nagyon olcso es sokaig eleg! (kb. 500 Ft) Igy kell kerni. Ez teljesen jo dolog, tehat ne ijedjel meg tole. Ilyet hasznalnak a kozmetikusok is.

A szempillamat pedig jo minosegu szempilla spirallal festem, de csak a jo minosegu jo. Azt megeri venni, mert azert sokaig eleg.

2010. jan. 11. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:

A szemöldököd befestve tuti, hogy fog látszani. A kozmetikus szépen formára igazítja neked, és olyat fest, ami illik az arcformádhoz (hajszínedhez...). Az otthoni festéssel viszont csak óvatosan! Nagyon nehéz szépen, egyformára megrajzolni a két szemöldököt... (Egyébként a kellékesben vásárolt festékhez 3, vagy 6 %-os hidrogén- peroxid is kell).

A szempillafestés attól függ, hogy látszik-e, hogy szoktad-e sminkelni magad egyébként. Ha minden nap (vagy nagyon gaykran) sminkelsz, akkor nem lesz olyan látványos a változás- persze, nyilván fog látszani, de ne úgy képzeld el, hogy olyan, mintha spirálozva lenne :)

De ha nem sminkelsz gyakran, ráadásul alapból szép hosszú vgay sűrű szempillád van, akkor az is látványos lesz.

Kérdezd meg a kozmetikusodtól, hogy ő mit gondol!

2010. jan. 12. 23:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket:)
2010. jan. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!