Megér ennyit ez a táska? Ti megvennétek?
Figyelt kérdés
3000Ft-ért láttam egy ilyen nagy kozmetikai táskát. Jó minőség, vannak a márkától sminkes kistáskáim, azok beváltak.
Ilyen kozmetikai viszont semmilyen sincs.
Megér ennyit?
2014. júl. 30. 23:17
1/5 anonim válasza:
Hát, nekem határeset. Ha tényleg szükségem lenne rá, és tetszene, akkor szerintem megvenném ennyiért.
3/5 anonim válasza:
Simán. :) Bár nekem egy Louis Vuitton táska is megér 256 000 Ft. :D
4/5 anonim válasza:
Azt hittem,hogy valami extra lesz benne,pedig önmagában a 3000Ft-ot nem sokallom.De ezért a táskáért kicsit igen :) Egy kicsit drágábbért ugyan,de sztem bőven vannak jobbak és megbízhatóbbak.
5/5 anonim válasza:
nekem meg van ugyan ez rózsaszínben..sokminden bele fér.én leginkább olyankor hazsnálom ha kirándulni megyünk és akkor belepakolok ezt azt(dezodort,biztonsagi cuccokat ;) ,sminkeket ,egy kis zacsiban pedig mehet bele a hajcsat. ) megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!