Jó ez a táska? Megvennétek?
Eléggé le van árazva, kicsit koszolódik bár mert fehér de tetszik. Viszont gerincnek nem jó:( Három -négy füzet , két szendvics meg 1 l üditő amit hordanék benne napi szinten. Ezt még talán nem "érezném meg". Ti megvennétek? Nem tudom eldönteni. Esetleg ha tud jobbat valaki azt is szívesen fogadom! Van valami j.watson táska is az milyen márka? gondolom kínai.
Nekem sem igazán tetszok, túl snassz. Persze nem azt mondom, hogy legyen tiszta csicsa, de én sepciel jobban szeretem az egyedibb darabokat. Amúgy mindenképp egy vállas táskát veszel, akkor az úgy is megviseli a vállad/hátad. Ami viszont nagy hártány, az a színe... Egyszer leteszed a földre és kész is... Úgyhogy nekem a legnagyobb bajom vele az, hogy fehér.
20L
Ebbe belefér a számológéped meg a tolltartód, így nem kell sok dolgot cipelned a többit meg vidd vödörbe
az utolsón mekkoráát röhögtem..."a többit meg vidd vödörbe..." xxD es az a taska amit mutatot:) gratulalok, legalabb rohogtem eggyet xxD
es igen, eza taska tul egyszerű, es fehér... es minden valltaska elcseszi a gerincet szal tok8... am meg ez nem vmi nagy ez a taska es sztem sose volt 15.000... csak odairtak... es ha ez ilyen mini olddaltaska akk meg 8.000-t is sok... vagy nemtom.. de tok egyszerűű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!