Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó ez a táska? Megvennétek?

Jó ez a táska? Megvennétek?

Figyelt kérdés

[link]

Eléggé le van árazva, kicsit koszolódik bár mert fehér de tetszik. Viszont gerincnek nem jó:( Három -négy füzet , két szendvics meg 1 l üditő amit hordanék benne napi szinten. Ezt még talán nem "érezném meg". Ti megvennétek? Nem tudom eldönteni. Esetleg ha tud jobbat valaki azt is szívesen fogadom! Van valami j.watson táska is az milyen márka? gondolom kínai.

2010. dec. 9. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik
2010. dec. 9. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem meg nagyon nem tetszik.. annyira közönséges és csúnya:|bocsi
2010. dec. 9. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
nekemis tetszik
2010. dec. 9. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem igazán tetszok, túl snassz. Persze nem azt mondom, hogy legyen tiszta csicsa, de én sepciel jobban szeretem az egyedibb darabokat. Amúgy mindenképp egy vállas táskát veszel, akkor az úgy is megviseli a vállad/hátad. Ami viszont nagy hártány, az a színe... Egyszer leteszed a földre és kész is... Úgyhogy nekem a legnagyobb bajom vele az, hogy fehér.

20L

2010. dec. 10. 07:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Suliba fehéret ne vegyél.
2010. dec. 10. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tetszik.!!
2010. dec. 10. 10:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik.
2010. dec. 10. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Ebbe belefér a számológéped meg a tolltartód, így nem kell sok dolgot cipelned a többit meg vidd vödörbe

2010. dec. 10. 17:06
 9/9 Doddie ***** válasza:

az utolsón mekkoráát röhögtem..."a többit meg vidd vödörbe..." xxD es az a taska amit mutatot:) gratulalok, legalabb rohogtem eggyet xxD

es igen, eza taska tul egyszerű, es fehér... es minden valltaska elcseszi a gerincet szal tok8... am meg ez nem vmi nagy ez a taska es sztem sose volt 15.000... csak odairtak... es ha ez ilyen mini olddaltaska akk meg 8.000-t is sok... vagy nemtom.. de tok egyszerűű...

2010. dec. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!