Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megvennétek úgy egy táskát,...

Megvennétek úgy egy táskát, ha arany csat és zipzár van rajta? (suliba kéne és nőies táska, bővebben lent)

Figyelt kérdés
A színe,nagysága,fazona,ára és nagysága tetszik,csak az nem,amit fentebb említettem.Főleg azért mert ezüst(fém) az órám,amit minden nap hordok és az arany nem is olyan menő.Nem lenne gáz?Hordanád?Nagyon légyszi kort is írjatok,úgyis anonim az oldal!16/L
2010. aug. 9. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Én megvenném,az aranx nem gáz, csak nekem az ezüst jobban tetszik:)

Egyébként én nem hagytam volna ott csak a csatt színe miatt:)

15/l Zs:D

2010. aug. 9. 21:14
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ :P

írjatok még légyszi,minnél több ember véleményére kíváncsi vagyok

2010. aug. 9. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
én álltában nem veszek meg olyan cuccot,amin arany szinű cipzár vagy akármi van,nem tetszik...
2010. aug. 9. 22:11
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. aug. 9. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem gáz az arany... és csak azért nehogy otthagyj egy táskát, ami tetszik neked, mert épp nem trendi. Ha tetszik neked, akkor hajrá! :)
2010. aug. 9. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Louis Vuitton tasikat nézd meg pl:)
2010. aug. 9. 23:26
 7/10 A kérdező kommentje:
kedves 23:26!és meg tudnád mondani ,hogy hol vegyel Louis Vuitton táskát(hamisítvány kéne,mert az eredetire nem tudok annyit elkölteni)?
2010. aug. 10. 00:45
 8/10 anonim ***** válasza:
szia! bár én nem az előző válaszoló vagyok,de én is tudok neked segíteni,én most fogok menni középsuliba és most vettem a vateráról egy vadi új louis vuitton fox tail táskát,szerintem nagyon szép,pink+arany,van rajta egy nagy pink szőrme,az eredeti ára 700ezer forint lenne.én 22000ft-ért vettem!! de tényleg nagyon szép és nem mondanád meg róla hogy hamisitvány..nézd meg a vaterát sok louis vuitton cucc van... szia
2010. aug. 10. 17:58
 9/10 A kérdező kommentje:
kedves 17:58!Köszi.A kiszállítással nem volt semmi baj?Tudnál linkleni netrőle gy képet a tiédről?És szerintem elírtad,mert nem 700 ezer,hanem 70 ezer az eredeti ára,mert 1 millióért nem létezik lv táska szerintem. :):P
2010. aug. 10. 22:49
 10/10 anonim válasza:
ez most nem pont a kérdésre válasz de louis vuitton táska nemcsak hogy van 700 000 ftért hanem van olyan is ami több millió forintba kerül. de egyébként meg nem gáz az arany zipzár.
2011. márc. 6. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!