Nektek tetszenek "Móni szépségvilága"nak videói?
Follow Anna elásta magát nálam a kamu nyereményjátéka óta. (Ne mondja senki, hogy nem volt kamu, mert később maga is beismerte.) A hangja meg engem kiváltképp irritál.
Móni nekem szimpatikus, bár szerintem nincs teljesen kibékülve magával, ezért szól le másokat, és ezért bunkó sokszor. De amúgy ezerszer inkább ő, mint Anna...
Móninak van egyénisége. És ezen nem is változtat, minden videóban ugyanazt hozza. Ez szimpatikus. Az viszont nem, hogy ez a bizonyos egyéniség Nem szerethető-szerintem. Persze, nem kell mindenkinek vigyorgósnak, meg cukinak lennie, de azért ez a "halálosan unom az egészet és utálok mindent" stílus néha bizony lehangoló. És a semmiről való pofázás háromnegyed órán keresztül, amiben mindent elmond kb ötször, csak máshogy.
Follow Annával ki lehet kergetni a világból, számomra fülsértő a hangja, a stílusa pedig, főleg mostanában csupa-csupa koppintásból áll. Régebben bírtam, jók voltak a hajas videói, de mióta netszupercelebnek hiszi magát, kiakadok tőle.
Én azt a képet nem láttam, de egy bocsánatkérő videó lett volna a minimum.
Amúgy annyi a lényeg, hogy olyan dolgokat mutatott be, amik az övék és hogy olyan nyertesnek adta, akinek a youtube profilján látni lehetett, hogy akkor regisztrált, ráadásul Anna videójához hozzá sem szólt és nem is lájkolta. Ez a két dolog feltűnt a figyelmesebb nézőknek, és odaírták komiba Youtube-n, és Facebookon is.
A nyeremények, amik még lebuktatták: egy kamera (aminek ütött-kopott volt a doboza, ráadásul már ezer éve nem is gyártottak olyat, ezt is kiszúrták, és egy avonos rúzs, amit doboz nélkül mutatott be, és mindenki tudja, hogy az avonos rúzsok dobozban érkeznek)
Több nyeremény is volt, matrica, meg még egyéb hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!