Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmöt nem viselő lányok! A...

Műkörmöt nem viselő lányok! A pasitok kedvéért csináltatnátok magatoknak az átlagosnál kicsit hosszabb (újjvégektől 1 cm-el túlérő) körmöket?

Figyelt kérdés
Leginkább sötétvörös, kocka.
2014. júl. 23. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sose csináltatnék semmi ilyesmit a pasim kedvéért, se műkörmöt, se műszempillát, se műmelleket, se műhajat, ha ilyet kérne akkor azon is elgondolkodnék hogy vajon érdemes-e vele lennem... mert egy normális pasi nem kérne ilyet.
2014. júl. 23. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ideig műkörmöm, a körömrágásról szoktatott le, így nem bántam meg, de soha többet. Még a sima francia is nagyon műnek nézett ki, a tapintása is fura volt... ráadásul a vöröses színek ilyen hosszú körmön nekem nem tetszenek, a kocka forma sem. Olyanért, amit nekem tetsző módon otthon is meg tudok csinálni, nem dobnék ki havi 3-4-5e-t az ablakon. Szóval nem, nem tenném.
2014. júl. 23. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert sokat kertészkedem (kilyukasztaná a kesztyűt vagy egyáltalán nem tudnék velük dolgozni) és a munkámban (cukrász) nagyon akadályozna vmint az otthoni munkában szintén.
2014. júl. 23. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, soha. Pedig amúgy hajlandó vagyok valamilyen szinten változtatni a külsőmön egy fontos pasi kedvéért, de a műkörmökkel nagyon hadilábon állok, konkrétan utálom és iszonyatosan csúnyának találom őket. Szóval ezt semmiképpen.
2014. júl. 23. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!