Műkörmöt nem viselő lányok! A pasitok kedvéért csináltatnátok magatoknak az átlagosnál kicsit hosszabb (újjvégektől 1 cm-el túlérő) körmöket?
Nem! Nekem szép a saját körmöm, nem törik, szép a formája, azt szoktam kicsit megnöveszteni és kilakkozni.
A párom egyébként nem igényli se a hosszabb körmöt, se a lakkozást.
Nem, az nem én lennek. Gondolkodtam a műkörmön (nem is egyszer) de megéri? Mármint pár napig szep meg minden de utána törik meg alatta elvekonyodik a kormod..stb. Persze ezt te döntöd el.
Remelem tudtam segíteni :)
Volt már sötétvörös műkörmöm, de a barátnőm aki csinálta, feltolta az agyamig, úgy ragasztotta oda és begyulladt a körömágy a gyűrűs ujjamon. Inkább megnöveszteném, de az a helyzet, hogy mivel használom a kezemet, hamar kopik róla a festék és unom állandóan újrafesteni.
Lehet ha ez lenne minden vágya - bár kétlem hogy van ilyen pasi akit ez érdekel - akkor megcsinálnám egy hétre, de aztán hagyjon vele békén :D
Idegesít a hosszú köröm. Meg a műkörmök konkrétan taszítanak valamiért, másokon sem tetszik, de magamon egész biztos nem viselném el. Plusz nem szívesen vágnék ki az ablakon ilyen hülyeségre havi szinten több ezer forintot se őszintén szólva, inkább veszek belőle 2-3 jó könyvet vagy valami. A munkahelyemen sem veszik jó néven ha úgy néz ki az ember, mint egy vamp, az elegáns, visszafogott külső az előírás - mivel fizetésből élek, elég mérvadó szempont ez is. :D
Hát ha a pasinak ez nem tetszik, így járt. Nyilván ő se ugrik mindenre amit kitalálok, de szerintem ez így normális. :D Ha meg kiábrándul belőlem, mert rövid, természetes és visszafogottra festett a körmöm, akkor jobb is úgy.
Senki kedvéért nem csináltatnék. Főleg nem ilyen ízléstelen hosszúságút, arról nem is beszélve, hogy a sötétvörös nem való ennyire hosszú körmökre. Vannak nagyon szép, erős, saját körmeim, hülye lennék így elcs*szni.
Szerencsére a barátomnak van annyi esze, hogy nem kérne ilyet tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!