Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül Salgótarjánban...

Mennyibe kerül Salgótarjánban (vagy bárhol) a szempillafestés?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor elmész a kozmetikushoz és ő befesti tartósra.

És ha szemöldököt is szeretnék festetni az milyen árban van?

Először fogok kozmetikushoz menni nem ismerem az árakat, nem szeretnék szégyenben maradni, hogy ha drága visszamondom.

Egyébként mi a tapasztalatotok a szempillafestéstől?

Köszönöm.

2010. jan. 7. 20:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és ugye nem fog azért hülyén nézni mert én nem akarom a szemöldökömet kiszedetni, csak esetleg festetni, hogy a szempillámhoz képest ne legyen túl világos?
2010. jan. 7. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
az én kozmetikusom 700ért megcsinálja szemöldök-szempillára egybe, dehát ez óváron van...Ott mások lehetnek az árak.
2010. jan. 9. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Jó, hogy valaki írt nem értem minden buta kérdéshez ezer válasz megy, most meg nem írtak ide az emberek... mindegy.

Remélem akkor itt is max egy ezres, még talán annyit reálisnak tartok.

2010. jan. 9. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
az én kozmetikusom szemöldökfejstéssel kér érte 1500-at(Bóly)
2010. jan. 9. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Akkor a biztonság kedvéért 2000- forintot viszek magammal. Ha nagyon drága lesz akkor máskor nem oda megyek :)
2010. jan. 10. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok! na elég volt???
2010. jan. 25. 21:22
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Én kozmetikus vagyok itt S.tarjánban nálam 750 Ft a kettő együtt.

Üdv

2011. jan. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!