Szempillafestés otthon?
Én itthon festem a szempillámat. Kétféle szempillafestéket használtam, az egyik Swiww O Par márkájú, a másik Profi Pill.
A Swiss O Par mellé kapsz kis vattalapokat, amiket a szemed alá tehetsz, először be kell kenni folyadékkal a szempilláidat, majd egy zselével bekenni. Nekem már a folyadék felkenésénél könnyezett a szemem, és elég kellemetlen volt, szinte párolgott a szemembe a folyadék.Mintha erős alkohollal kentem volna be. Amikor a Profi Pill-t használtam, akkor azt Oxy krémmel össze kellett keverni, és szempillaspirállal vittem fel a szempilláimra. Ez nem irritálta annyira a szememet, mint a másik. Csak akkor, ha véletlenül belekentem a szemembe.
De ha belekerül, akkor sima tiszta vízzel mosd ki, és nem lesz semmi baja a szemednek, egy picit piros lesz, de hamar elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!