Nálunk mikor fog megjelenni a neutrogena shine control?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 06:09
1/3 anonim válasza:
Szerinted hány belsős van itt, aki tud ilyen infókat? :D
Abból ítélve, hogy a termékpaletta nagyobb része errefelé nem kapható, pedig nem új dolgok, sanszos, hogy soha.
De van a varázslatos internet nevű dolog, ahonnan mindenfélét be lehet szerezni akár. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Oké,én nem Mo. lakom, nálunk gondolom nem is lesz,ezért kérdeztem,mert akkor vettem volna onnan,na mindegy köszi.
2014. júl. 12. 08:38
3/3 anonim válasza:
Hát kérdés hol az az ott, ahol laksz. De Mo.-nál szinte minden más országban hamarabb lesz. :D
Marad a net, ebayen pl elég olcsón lehet találni, de ide például kétszer annyi a shipping, mint maga a termék. Van sok más netes drogéria, nézz szép, hátha valamelyik reális áron le is szállítja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!