Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek illik így megjelen...

Szerintetek illik így megjelenni szalagavatón?

Figyelt kérdés
Nem szoktam sminkelni, mert nem nagyon szeretem, meg valójában anyám se engedi, sminkesre meg nincs pénzem. Hamarosan itt a szalagavató és a fodrászon és kozmetikuson kívül nem tervezek semmi különösebb felhajtást. Nem lesz rajtam semmi smink. Viszont félek, hogy ezért engem ki fognak onnan nézni vagy szóvá is teszik és tönkre teszik az estémet. Ennek van valami jelentősége?

2012. nov. 30. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:

A szalagavató egy elég különleges alkalom. Nem baj, ha nincs rajtad smink, de a megfelelő make-up nagyon meg tudja ám szépíteni az embert, és nem mellesleg ad egy kis önbizalmat is. Ha úgy érzed, mégis szeretnél egy kis sminket, de félsz, hogy túl erős lesz, készítsd el ezek közül valamelyiket:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek enyhe, ámde csinos sminkek, szerintem ennyit még anyukád is megenged, pláne szalagavatóra. Természetesen, ha nem akarsz sminket, nem kötelező felkenned, csak érzékeltetni akartam, hogy manapság vannak alkalmi, enyhe, de csini sminkek. :)

2012. nov. 30. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:

nincs jelentősége, szerintem senki nem fogja megjegyezni :D

de kérdezd meg anyukádat, hátha erre az alaklomra még segít is smineklni....de szerntem max szempillaspirál, egy kis pirosító, szájfény

2012. nov. 30. 21:16
 3/8 anonim válasza:
Azt, hogy mennyire néznek majd ki, vagy sem, azt csak te tudhatod, hogy milyenek az osztálytársnoid, mert bizony sokszor igenis rosszindulatuak tudnak lenni a nok. Egy kis alapozót, egy kis arcpírt, fekete szemspirált és szájfényt kipróbálhatnál, azonnal unnepélyesebb és ápoltab lene a kulsod. Persze az is lehet, hogy olyan szép az arcod - arcborod, hogy semmire sincs ezek kozul szukséged és nagyon szerencsés vagy :-)
2012. nov. 30. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Anyám ezt mondja érvnek, hogy így is szép vagyok. Mások sajna nem ennyire pozitívak -_-
2012. dec. 1. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha zavar, hogy semmi smink nincs rajtad, húzd ki a szemed fekete tussal (bár azt sokat kell gyakorolni, hogy szép legyen) vagy szemceruzával.
2012. dec. 1. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Mostanában voltam három szalagavatón is. Nagyon látszott, hogy ki van kisminkelve és ki nincs. Szerintem egy kis púder és arcpír muszáj lenne, mert az távolról is látszik, ha fénylik a bőröd. A többi nem olyan fontos. :)
2012. dec. 7. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:

azért 18 éves korod környékén már nem hiszem, hogy anyukádnak ennyire bele kéne szólnia, hogy teszel-e magadra egy kis púdert. Nem bohócnak, vagy útszéli ringyónak akarod sminkelni magad, csak egy kicsit erősíteni a természetes szépséget. A szalagavató amúgy is egy ünnepség, akkor ha kiöltözik az ember, az arcát is nyugodtan puccba vághatja kicsit. az önbizalmad is több lesz, és visszanézni is jobb lesz a képeket.

szerintem egy kis púder, szempillaspirál, esetleg pirosító meg szájfény nem árt senkinek.

2012. dec. 7. 22:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy abba nem szólhat bele, hogy én mit akarok, de pénzt ilyesmire akkor sem ad. Hazudni meg nem akarok.
2012. dec. 8. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!