Szerintetek illik így megjelenni szalagavatón?
A szalagavató egy elég különleges alkalom. Nem baj, ha nincs rajtad smink, de a megfelelő make-up nagyon meg tudja ám szépíteni az embert, és nem mellesleg ad egy kis önbizalmat is. Ha úgy érzed, mégis szeretnél egy kis sminket, de félsz, hogy túl erős lesz, készítsd el ezek közül valamelyiket:
Ezek enyhe, ámde csinos sminkek, szerintem ennyit még anyukád is megenged, pláne szalagavatóra. Természetesen, ha nem akarsz sminket, nem kötelező felkenned, csak érzékeltetni akartam, hogy manapság vannak alkalmi, enyhe, de csini sminkek. :)
nincs jelentősége, szerintem senki nem fogja megjegyezni :D
de kérdezd meg anyukádat, hátha erre az alaklomra még segít is smineklni....de szerntem max szempillaspirál, egy kis pirosító, szájfény
azért 18 éves korod környékén már nem hiszem, hogy anyukádnak ennyire bele kéne szólnia, hogy teszel-e magadra egy kis púdert. Nem bohócnak, vagy útszéli ringyónak akarod sminkelni magad, csak egy kicsit erősíteni a természetes szépséget. A szalagavató amúgy is egy ünnepség, akkor ha kiöltözik az ember, az arcát is nyugodtan puccba vághatja kicsit. az önbizalmad is több lesz, és visszanézni is jobb lesz a képeket.
szerintem egy kis púder, szempillaspirál, esetleg pirosító meg szájfény nem árt senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!