1/9 anonim válasza:
Én essence stay all day 16h-t használok. Olyan 1200ft körül kaphatsz bármelyik drogáriában. Én meg vagyok vele elégedve. :)
2/9 anonim válasza:
nem használok alapozót, nekem eléggé kiszárította a bőröm (pedig előtte minden reggel bekentem)
a bb krém viszont bejött, természetes hatású, jól fed, könnyű használni, nem drágább, van ami direkt száraz/zsíros/pattanásos bőrre jó szóval tudsz neked megfelelőt választani, van ugyanúgy mattító
szóval én azt tudom ajánlani
3/9 anonim válasza:
igaz hogy nem alapozó,hanem színezett hidratáló, de Garnier BB krém, imádom, 2000Ft az ára, de sokáig jó,keveset kell felkenni, és teljesen megéri! 5 az 1-ben
4/9 anonim válasza:
Nyáron inkább ne használj alapozót mert csúnyán égsz le meg ugye ha izzadsz ésfolyik.
Inkább Matt púdert. :)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. júl. 5. 21:18
6/9 anonim válasza:
Alapozó az amiből csak jó minőségűt szabad venni, különben hamar tönkrevágod a bőröd vele. Tehát minimum egy Bourjois, vagy annál jobbak jöhetnek szóba. Hogy milyen kell neked az meg bőrtípustól, színtől függ. A Bourjoisok kb 4000 ft körül vannak.
7/9 anonim válasza:
Astor, Maybelline- nekem ezek jöttek be:)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2014. júl. 12. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!