A gimimben majdnem minden lány ilyennel jár. Én rengeteg ilyet láttam a H&M-ben (még olyan lelógó arany valamj is van rajta), valamint néha a Zarában is felbukkannak az ilyesféle táskák. Egyszer a Stradivariusban is láttam, de ebben nem vagyok biztos.
2014. júl. 3. 19:43
3/9 anonim válasza:
Csak a miss pitsák járnak ilyen táskával a gimibe:D
2014. júl. 3. 19:45
4/9 anonim válasza:
Egy: nem fér bele minden, ha viszonyítod a lány csontsovány karjához. Ráadásul akiknek ilyn táskájuk van (tőlük hallom), van olyan tantárgy, amihez nem tudják eltenni a cuccaikat. Plusz ha kaját is viszel, meg azok hatalmas pénztárcáitok... Ha normális méretűt akarsz, inkább ilyet válassz: [link]
Kettő: én azt mondom: ha nem akarsz 10 évnél hamarabb, mint egyébként gerincfájdalmak, pl. lumbágó, gerincferdülés, porckorong problémák miatt szenvedni, akkor haátizsákot használsz. Legalább amíg ki nem járod a gimnáziumot. Utána már kifejlődnek rendesen az izmok, amik a gerincedet tartják.
#2 válaszoló köszönöm szépen benézek azokba a boltokba!!!
2014. júl. 3. 19:48
7/9 A kérdező kommentje:
#4 válaszoló: abszolút igazad van nem bizti beleférnek a cuccaim.. mivel utolsó éves gimis leszek nem hiszem nagy baja lehet a hátamnak és eddig mindig hátizsákot hordtam és őszintén már meguntam :/ azért köszönöm válaszod
2014. júl. 3. 19:59
8/9 anonim válasza:
Attól függ, mennyi könyved van, mennyit kell vinned általában egy napon.
Ennek a válszíja nagyon vékony, bevágna a bőrödbe, és az nem egy kellemes dolog. Lehet válltáskát hordani, persze, de a szíjakat meg kell nézni, nem szabad kemények és vékonyak legyenek.
2014. júl. 3. 22:23
9/9 anonim válasza:
Gimi utolsó 1-2 évébe nálunk is minden lánynak hasonló táskája volt, most egyetemen meg végképp. Csinos, csajos, én nem szólok ellene, mert tudom, hogy egyszerűen ez tetszik nekünk lányoknak. :D De amit tanácsolnék, hogy mindenképp olyat vegyél, ami masszív és tényleg bírja a súlyt; valamint ne csak az egyik karodon/válladon hord mindig a táskát, hanem cserélgesd; és én olyat szoktam,ha több cuccom van, hogy egy szebb mappába teszem az igazán nehezebb könyvet,jegyzeteket és akkor egyik kezembe táska, másikba mappa. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!