Egy ilyen kereszt alakú nyaklánc megfelel egy férfinak?
Figyelt kérdés
Ezt a nyakláncot néztem ki
az esüst, arany nyakláncok nem tetszenek
az egyszerűség híve vagyok
ja...és vallásos vagyok (katolikus)
Egy ilyen nyakláncnak milyen jelentése van? (ez valami vagabond nyaklánc)
2014. jún. 6. 20:19
1/3 anonim válasza:
Megfelelhet egy férfinek, igen, de nekem speciel nem jön be az ilyen stílus. De hát ízlések és pofonok.
2/3 anonim válasza:
vagabond - csavargó. Nincs jelentése, csak ez a fagolyós fakereszt olyan hippis, csavargós jellegű.
3/3 anonim válasza:
hali :) Barátomnak én is vettem (ezüst) keresztet, de én direkt azért, hogy ha ránéz, mindig eszébe jusson Isten szeretete, és hogy ő mennyire fontos és különleges alkotója a világnak. szerintem ha a kedvesed is hívő, egy ilyen láncról ugyanúgy a Jóisten jut eszébe, nem pedig az, hogy ez hippis lenne. :) szóval szerintem kedves ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!