Esküvőre megyek, milyen hajat és sminket ajánlotok?
Szia! :)
Szerintem kiegészítőkben az ezüst színű csillogó kővel ellátott nyaklánc ,fülbevaló tökéletes. Karkötőben is mindenképpen esküvőre az ezüst csillogós de mégis finom kiegészítőket ajánlanám amikben fel-fel tűnhet a kék szín is. A sminked lényege a szemsmink legyen amiből javasolnék egy szép kék-fehér füstös szemet, és nude színű szájat. Na de hogy el is tudd képzelni írd be a youtube-ba hogy
esküvőre smink, vagy esküvői smink és arra is rengeteg magyar sminkelős videót ad ki, illetve kék smink, alkalmi smink ezeket is pötyögd be és részletesen megmutatják, hogy tudod elkészíteni, illetve még a frizurára is mutatnak ötleteket. Ha még több találatot szeretnél akkor írd be ugyanezek csak angolul hiszen jóval több angol smink videó van mint magyar.
ékszerben én is az ezüstöt javaslom, főleg egy fehér ruhához :) én nem igazán tudom sminkelni füstös szemet még álmomba sem, próbálkoztam már, ugy néztem ki mint egy bohóc.. a tust már megtanultam felrajzolni nagyjából, nekem is kék szemem van és ezzel a fekete kontraszttal nekem bőven elég kiemelni :) de ha te tudsz akkor csak kék púdert nem javaslok, bár én kéket sem tennék a szememre de ez saját vélemény, világos színeket használj mindenképpen
hajnak én egy göndörített hátra tűzött haja vagy egy egyszerű laza kontyot tudnék elképzelni esetleg a kontyba kék köves hajtű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!