Lányok! Nektek hány évesen engedte meg anyukátok hogy fessétek a körmötöket?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 17:33
11/13 anonim válasza:
Nem emlékszem, de még elég kicsit lehettem, 9-10 éves. Az unokanővéremtől sok olyan piperedolgot kaptam, amit ő megunt, ezekkel próbálgattam a "nőiességemet". Természetesen csak hétvégén vagy iskolai szünetekben lehetett, suliba nem mehettem lakkozott körömmel.
Amikor középiskolába mentem, akkor már hétköznap is lakkozhattam, de előtte sem anya miatt, hanem mert a tanárok nem díjazták.
12/13 anonim válasza:
Kb 13 évesen de nem kértem engedélyt.
13/13 anonim válasza:
Nem kérdeztem. De olyan 10 éves korom körül. Igazából nem festettem túl sokat a körmömet, mivel mindig is utáltam az ilyen aprólékos munkákat. Ezért is váltottam 14 évesen műkörömre, amire azért már kértem az ámenjét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!