Lányok! Nektek hány évesen engedte meg anyukátok hogy fessétek a körmötöket?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 17:33
1/13 anonim válasza:
Akkor festhettem ki a körmöm, amikor csak akartam.
Sajnos, a szexről már más volt a véleménye.
2/13 anonim válasza:
Amikor középiskolás lettem. 15 éves koromtól.
3/13 anonim válasza:
Én is csak 15-16 éves koromban kaptam engedéjt.
4/13 anonim válasza:
hát nem tudom, én csak úgy magamtól elkezdtem festeni :D de nem olyan vad színekkel, úgyhogy anya nem szólt rám
de szerintem olyan 13 vagy 14 éves lehettem
6/13 anonim válasza:
Passz, valahol gimi körül kezdtem el, de nem kértem engedélyt. :D A feltűnő színekért beszólt néha, de ez a mai napig szokása, mert nem tetszik neki.
7/13 anonim válasza:
Hétvégente 10 éves koromtól, hétköznapra mehetett mindigis a körömmatrica, akkoriban még az volt a divat.:)
26N
8/13 anonim válasza:
Bármikor, amikor mentem vele manikűröshöz, akkor általában az enyémet is kifestette, kb 10 éves koromtól.
9/13 anonim válasza:
13 vagy 14 éves voltam, amikor az IM mellé volt egy halványrózsaszín, csillámos körömlakk ajándékba. Nem engedélyt kértem, hanem megkérdeztem, kifesti-e nekem a jobb kezemen a körmöket, mert kis béna voltam, és bal kézzel nem tudtam rendesen megfogni a kupakot. És Anya kifestette nekem :) Én meg örültem magamnak, hogy milyen nagylány vagyok :D
10/13 anonim válasza:
én nem kértem engedélyt:D
de már 11 éves koromtól festem a körmöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!