12 évesen egyhe smink?

Figyelt kérdés
(szájfény és szempillaspirál)
2014. jún. 26. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad benne akkor nyugodtan!:)
2014. jún. 29. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne törődj a sok begyöpösödött válaszolóval.

Saját példám hoznám fel, 12 évesen kezdtem sminkelni magam, ennél erősebben is mint te, de mindig szépen ízlésesen és finoman. Nagyon nagy szenvedélyemmé vált, másokat is imádok sminkelni, és szeretnék ezzel foglalkozni is. Én úgy gondolom a smink kiemeli a szépséged. Rengeteget tud dobni valakin, és szerintem semmi rossz nincs abban ha elkezded magad sminkelni. Nyugodtan kísérletezz, otthon gyakorolj ha élvezed és szeretnél sminkelni, és mindig találd meg az arany középutat. Nézz a youtube-on sminkvideókat, rengeteg van fent, olyan is amiben iskolába való sminkek vannak, vagy hétköznapokra sminkek, amik tökéletesek pl számodra.

Az pedig egy másik hülyeség hogy roncsolja a bőröd. Mint említettem 12 éves korom óta sminkelek, és mai napig egy pattanás sincs az arcomon, én nem több 10 ezer forintos sminkeket használok.

2014. júl. 1. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!