12 évesen egyhe smink?

Figyelt kérdés
(szájfény és szempillaspirál)
2014. jún. 26. 11:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Rettenetesen feleslegesnek gondolom.

Egy 12 éves hadd legyen még gyerek. Smink nélkül, a saját tökéletes gyermeki szépségében.

2014. jún. 26. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
egyetértek az első válaszolóval! felesleges.
2014. jún. 26. 11:19
 3/12 anonim válasza:

Borzasztó, soviniszta válaszokat fogsz kapni, hogy menj legózni és hasonlók.

De ne foglalkozz velük, ha akarod sminkeld magad, az a lénye, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Szájfény és szempillaspirál szerintem simán belefér, csak amikor ilyen fiatalon sminkelni kezded magad, azt az egyet vedd figyelembe, hogy az összes smink mesterségesen kikutyult dolog.

Ha csak lehet ne terheld a bőröd olyan vegyszerekkel, amikkel nem feltétlen muszáj.

De ezek beleférnek simán.

2014. jún. 26. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is 12 évesen kezdtem sima spirállal simán jó :))
2014. jún. 26. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem kellene sminkelned még ilyen ENYHÉN sem, mert elkezded magad egyszer sminkelni, és valószínűleg idővel egyre erőssebb sminket kell feltenned magadra, mert az előző enyhe smink már szinte észrevehetetlen és nincs meg a "hatása". Nem egy álltalános iskolatársam kezdett el 12 évesen sminkelni, ma akármelyikkel találkozok egyiket sem látom smink nélkül, el van színeződve a bőre, meg van gyötörve a szem körüli bőr a sok sminkleszedéstől.... Én nagyon ritkán sminkelem magam... 21 éves lány vagyok, és ha valamit tudok neked ajánlani, akkor az az, hogy NE naponta sminkelj. Csak hébe-hóba.. :) És anyuddal beszéld meg, vegyetek minőséges kozmetikumokat, ne adj úúúr isten valami minőségtelen vackot kenj magadra.

Fontosnak tartom azt, hogy egy nő tudjon ÍZLÉSESEN sminkelni, és ne hatásvadász mázolmány legyen az arca. Ezt mindenképp tarrsd szem előtt! És sminkelj, de ízlésesen!

2014. jún. 26. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Sztem ennyi még elmegy, ha vékonyan viszed fel a spirált, és a szájfény halványrózsaszín/barack színű, és nem csillog úgy, mint egy diszkógömb.
2014. jún. 26. 14:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne. Ráérsz még.
2014. jún. 26. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem megengethető. Ebbe mai világba meg főleg.:)
2014. jún. 27. 18:24
 9/12 anonim válasza:
Pont ez a kor az ahol határt húznék ez ügyben, pedig én is csak 15 éves koromban kezdtem sminkelni. 12-13 éves kor alatt semmiképp, de utána már nem tartom túlzásnak a dolgot. De természetesen csak nagyon minimálist tegyél fel! Szájfény felesleges, egy kis szempillaspirálnak viszont nincs akadálya szerintem :)
2014. jún. 28. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:
12 évesen enyhe smink.....Se! Felesleges! Én 14 éves koromban kezdtem de csak spirállal!!!!
2014. jún. 29. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!