Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkcuccokat használja...

Milyen sminkcuccokat használjak, hogy a ráncaimat "feltöltsem"?

Figyelt kérdés

A szemem alatt vagyok ráncos, de nagyon :(

14/L

2010. jan. 4. 17:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul ott elég sok bőröm van, mármint nagyon hosszúra ki tudom húzni.. Szóval értitek, nem?:$ :D
2010. jan. 4. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
ne húzogasd ott a bőrt!! Csak ráncosabb lesz. Nem értem 14 évesen hogy lehet vki ráncos? :O Biztos magadat nézted a tükörben? :)
2010. jan. 4. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Elég sokat nevetek, ezek amolyan szarkalábak lehetnek vagy nevetőráncok.. De nagyon mélyek, és zavar, hogyha alapozót használok, akkor ott a ráncokba nincs, így még feltűnőbb...
2010. jan. 4. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
első vagyok: használj akkor szemkörnyékre való korrektort! Folyékonyt és keveset belőle. Az valamelyest csökkenti. Mást sajnos nem tudok. Egyébként tök aranyosak a nevetőráncok,sztem ne aggódj,minden embernek van! :)
2010. jan. 4. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
megint én: van a garniernek meg a loreálnak szemkörnyékre való gélje,ha azt felrakod vékonyan a korrektor elött,az optikailag csökkenti a ráncokat és hidratál is! Próbáld ki,ez most jutott eszembe.Én is használtam.
2010. jan. 5. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ki fogom próbálni! :))
2010. jan. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!