Tényleg ciki, a Lora sminkcuccokat használok?
Csak kaptam pár megjegyzést rá, hogy tönkre vágja a bőrömet, mert olcsó, meg inkább ne sminkeljem magam, ha nincs pénzem normális dolgokat venni.
Mellesleg egy alapozót, púdert, korrektort, tust, szemceruzát, szájfényt és szempillaspirált 1700 Ft-ért vettem...
Én kaptam ilyeneket,és ki is próbáltam őket. Nem ciki,és nem is ár kérdése a minősége,de pl én nem használom a szempillaspirálját, és a tust mert egyszer kipróbáltam és kisült a szemem. :D
Valamint én vettem egy körömlakkot,az hihetetlen rossz,a körmömmel együtt lehet csak leszedni kb. :D Így azt sem használom.
Az egyetlen amit használok tőlük,az a szeméjfesték, mert nagyon szép színe van,de azt is ritkán ,mert begyullad tőle a szemem.
Szóval nincs olyan ,hogy ciki és pl az ár sem számít,mert én valószínűleg érzékeny vagyok erre a termékre.
Ellenpélda,hogy pl használtam clean&clear cuccot,és utána 2 ÉVIG jártam bőrgyógyászhoz és szedtem gyógyszert hogy rendbe hozzon. Pedig az elvileg "normális" ,és nem is olcsó, az igaz hogy nem is a legdrágább,de akkor is.
Soha nem használok drága és márkás sminkcuccokat,de még egyszer sem kaptam kritikát akár a sminkemet ,akár a cuccaimat illetően.
Azt ajánlom ,ne a Lorát cseréld le,hanem az ismerőseidet selejtezd. ;)
18/L
Megint én vagyok: azt én is ajánlom ,hogy az alapozóval vigyázz. Mert most egy szempillaspiráltól max begyullad a szemed,de ha lealapozod magad valamivel ,ami árt a bőrödnek ,abból bajok lehetnek. De ez is olyan,hogy ha eddig nem volt vele bajod ,akkor használhatod.
Körömlakkból pedig nagyon jó a Miss Sporty ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!