Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 éves fiú vagyok nagyon...

13 éves fiú vagyok nagyon szeretnék egy fülbe valót de nem merem meg kérdeznia szüleimet hogy japhatok e eggyet mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jesszus, oviban vagytok hogyha egy fiúnak fülbevalója van akkor rögtön kislány meg páwa stb?-.- Szerintem egy fiún ha jó fülbevalót választ az lehet kifejezetten vonzó és férfias is, mondom ezt úgy hogy taszítanak a páwák és abszolút nem jönnek be, szóval egyáltalán nem függ össze evvel.

Kedves Kérdező! Azért nem mered megkérdezni a szüleid mert ellenzik az ilyen dolgokat, és sejted hogy nem engednék? Mert ha ennyire konzervatívak akkor lehet nem lenne túl jó a hátuk mögött megcsináltatni. Szerintem ebben semmi nincs és bármelyik szülőnek meg kéne engednie, akár fiatalabb korban is. Mindenképp kérdezd meg őket szerintem és ha nem engedik, akkor max próbáld meg megcsináltatni a hátuk mögött, és vagy megszokják, vagy max otthon kiveszed és beteszed ha elmész.

2014. jún. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!