Hogyan győzzem meg a szüleimet hogy engedjenek meg egy köldökpc-t? Ha valakinek van az mikor csináltatta?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,jól tanulok és régi nagy álmom a köldök pc. csak a szüleim nem nagyon helyeslik. válaszokat előre is köszönöm:) akinek van bármilyen pc-e küldjön képet. köszi2013. júl. 22. 18:07
1/13 anonim válasza:
16 éves agy, megcsináltathatod az engedélyük nélkül. nem hiszem, hogy egy ilyen szintű ékszerhez nagyon győzködni kéne a szülőket, akit meg kell, az valószínűleg olyannyira konzervatív, hogy marára soha nem fogja megengedni.
2/13 anonim válasza:
Én 12 voltam,de mondjuk kinéztem 14-nek is. Szerintem ebben annyira nincs semmi a fülbevaló is ugyan az,csak az nem köldökben van,nem értem az ilyen felfogást,jó nyilván pl az intim piercing meg a tetkó más,de a köldök az tök szimpla.
3/13 anonim válasza:
Szia! szerintem úgy kéne meggyőznöd őket hogy ez akár mikor eltávolítható és viszonylag szépen be is forr a lyuk, és nem túl feltűnő helyen van nem látja mindenki akivel szemben mész, nem akadályoz semmiben és mellesleg divatos is! nekem 3 éve megvolt már 9.es voltam amikor lövettem és most nemrégen szedtem ki mert meguntam de egyáltalán nem maradt csúnya a hasam a helyén. Mondd meg a szüleidnek hogy ez nem olyan mint a tetoválás hogy életed végéig rajtad marad. Remélem segítettem!
4/13 A kérdező kommentje:
Én is 9.es vagyok. Csak folyton azt mondják itthon hogy 16 évesen nem kell kisk...t csinálni magamból meg hogy nem egy 16 évesnek való a köldök pc.
2013. júl. 22. 18:42
5/13 anonim válasza:
Én 15 évesen csináltattam. Nem szóltam róla. A szüleim 16 éves kormomban jöttek rá. Nem volt balhé, mert ez könnyen takarható. De pl.mikor ajak pc.-vel mentem haza 16 évesen, azt kivetették.
6/13 anonim válasza:
Én épphogy betöltöttem a 15-öt, elsős gimis voltam - nagyon tetszett, szerettem volna a köldökömbe, persze csak egy szolid, "banán"-formájú, kis köves visszafogott piercinget. Anyukám kísért el, ő fizette ki nekem és büszke is vagyok rá nagyon, hogy ilyen anyukám van, mert szerintem minél jobban tiltják, annál jobban fogod akarni, "csak azért is"! Mivel nehéz volt a suli és jól sikerült a félévim, így megkaptam:) Immár több, mint 10 éve van a köldökömben, persze azóta már van többféle formájú, és különböző színekben... én szeretem, nem bántam meg, hiszen alig látható helyen van, szinte csak én és a párom látjuk, valamint strandon, én sosem pakolom ki a hasam, és ha egyszer megunom, nem lesz csak egy kis nyoma, ahogy beforr (ellenben a tetkó! - ezt ha megunod, kiveszed, benő mint pl. a fül, és csak pici heg marad). És ettől szerintem se jobb, se rosszabb nem leszel, ezt kellene, hogy megértsék a szüleid, én azóta diplomás vagyok, egyáltalán nem éltem kicsapongó, bulizós, pasizó életet, az idők pedig változnak, haladjunk a korral, szerintem igazán csajos, nőies és a lényeg hogy elégedett légy, viszont azt mondom ne titokban csináltasd, győzd meg az anyukádat!
7/13 anonim válasza:
hány éves kortól lehet szülői engedély nélkül? ha már lehet 16, akkor csináltasd meg úgy, hogy nem szólsz róla, ha 18, mint a tetkónál, akkor várj vele egy kicsit, lehet, hogy addigra még meg is gondolnád magad :) legjobb barátnőmnek 14 évesen lett köldök pc-je, anyukája teljesen támogatta, ő vitte el, ő fizette ki neki, stb :)
8/13 anonim válasza:
szia. én tegnap csináltattam. anyám ugyanígy van... még lyukat se enged a fülembe. úgyhogy tetkot is csináltattam még pár hónapja. :) ha látják, hogy lázadsz 1 ideig idegessek lesznek, de utána majd engedékenyebbek lesznek hidd el :)
16L
9/13 anonim válasza:
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Nagyon szép. Sajnos szüleim csak nem engedik.
2013. aug. 9. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!