Ki melyik plasztikai sebésszel csináltatta az orrát?
Figyelt kérdés
és elégedett vele?2010. nov. 11. 17:35
1/7 anonim válasza:
Én dr Mihályfinál csináltattam (Bp) egy pár éve és eszméletlenül jó lett! Csináltak az orromról előtte egy "modellezést" és aztán pont ugyan olyat kaptam :)
26/L
2/7 A kérdező kommentje:
értem,és ha megkérdezhetem mennyibe került?sokat változtattak rajta?
én vidéki vagyok,sajnos nem nagyon mozoghatok sebész szempontból,remélem itt is vannak olyan jó sebészek,mint Budapesten.
2010. nov. 11. 20:17
3/7 anonim válasza:
400e körül volt. nagyon púpos és széles volt az orrom, most rá se lehet ismerni :)) egyébként én sem vagyok budapesti, a rendelőben aludtam két éjszakát.
4/7 anonim válasza:
szerintem dr Molnár Csaba is jó sebész. én vele fogom csináltatni
6/7 A kérdező kommentje:
ehheh...
2010. dec. 9. 15:39
7/7 anonim válasza:
Én Dr. Kárász Tamásnál akarom majd jövőre megcsináltatni addig gyűjtöm rá a pénzt! Valakinek tapasztalata volt már vele kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!