Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ki melyik plasztikai sebésszel...

Ki melyik plasztikai sebésszel csináltatta az orrát?

Figyelt kérdés
és elégedett vele?
2010. nov. 11. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én dr Mihályfinál csináltattam (Bp) egy pár éve és eszméletlenül jó lett! Csináltak az orromról előtte egy "modellezést" és aztán pont ugyan olyat kaptam :)

26/L

2010. nov. 11. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:

értem,és ha megkérdezhetem mennyibe került?sokat változtattak rajta?

én vidéki vagyok,sajnos nem nagyon mozoghatok sebész szempontból,remélem itt is vannak olyan jó sebészek,mint Budapesten.

2010. nov. 11. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
400e körül volt. nagyon púpos és széles volt az orrom, most rá se lehet ismerni :)) egyébként én sem vagyok budapesti, a rendelőben aludtam két éjszakát.
2010. nov. 13. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem dr Molnár Csaba is jó sebész. én vele fogom csináltatni
2010. nov. 15. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
én Hentes doktornál.
2010. dec. 6. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:
ehheh...
2010. dec. 9. 15:39
 7/7 anonim válasza:
Én Dr. Kárász Tamásnál akarom majd jövőre megcsináltatni addig gyűjtöm rá a pénzt! Valakinek tapasztalata volt már vele kapcsolatban?
2011. szept. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!