Hogyan győzzem meg a szüleimet hogy engedjenek meg egy köldökpc-t? Ha valakinek van az mikor csináltatta?
én 17 voltam,de akkor már 2 éve győzködtem hogy engedje meg,aztán már megunta és azt mondta csináltassam meg,de ha valami gond lesz belőle ő nem fog vele foglalkozni,de viszont osztálytársam is akkor csinált,és neki az apja azt mondta,hogy addig nem kap zsebpénzt míg ki nem veszi,szóval kivette.nem tudom milyenek a szüleid és milyen a viszonyotok,de inkább beszéld meg velük,minthogy titokban megcsináltatod,az tényleg jó érv lehet hogy ki lehet venni és nyoma sem marad,de azért értsd meg a szüleidet is,féltenek meg minden,olyan csajt is ismertem aki a köldök pc szúrása után rosszul lett,vagy begyullad,akármi,lehetnek gondok
kedves 2. válaszoló te meg jó nagy hülyeséget,írtál,attól még hogy 12 évesen megcsináltattad,nem mindenki gondolkodik így,én sem engedném a gyerekemnek 12 évesen,mert akkor még kislány valaki,az meg hogy a pc ugyanaz mint a fülbevaló..hát ilyen alapon 6 évesek is átszúrathatnák a köldöküket,hisz fülbevalójuk is van nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!