Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Menzesz alatt miért nem...

Menzesz alatt miért nem ajánlják a műköröm építést?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata?

2014. jún. 19. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
nyugodtan lehet alatta is, ahjat festetni nem ajáénlott mert van akinek ilynakor nem fogja ugy be, nincs rá orvosi magyarázat hogy miért de tény. De ez sem midnenkire vonatkozik, csak van akinek befolyásolja van akinek nem. (szépségiparban dolgozok 10 éve)
2014. jún. 19. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom a valaszt csak tippem van...

Nehezebb felhelyezni a tampont...nemtom nem probaltam...lehet h e miatt

2014. jún. 19. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Bizonyos gyógyszerek, és a terhesség akadályozhatja az anyag tapadását, de a menstruáció nem.

Egy műkörmös

2014. jún. 19. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondom h csak tipp!!

Jesszus egybol lepontozni...EZ FAJT

2014. jún. 19. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le mint a kérdező. Max egy hozzá szóló. De köszi mindenkinek.
2014. jún. 20. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább sok hozzászóló pontozta le 0 %-os, pedig igaza van. Én is körmös vagyok, nem befolyásolja a menstruáció az anyagok tapadását tehát nyugodtan mehetsz körmöshöz akkor is ha menstruálsz.
2014. jún. 20. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!